Zucchini cu gust de ciuperci

Zucchini cu gust de ciuperci
Тип: Gustări
Timpul: 50 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 15

Dacă vă plac ciorapi de ciuperci pădure , dar vă este frică (din motive cunoscute) să le faceți, ne grăbim să vă împărtășim rețeta de dovlecei uimitoare. Da, așa este! Zucchinii sunt foarte delicioase și au gust de ciuperci de pădure sărate. Absolut uimitoare metamorfoză ... Zucchini alegeți tineri, în caz contrar trebuie să coajați și să eliminați semințele. Oțetul este mai bine să folosească 9%. Dacă nu aveți verdele de fenicul, înlocuiți-l cu o lingură de semințe de mărar: va deveni chiar mai fin!

Ingrediente

Bostănei
3 кg
Oțet
0,5 pahar
Mărar
1 tuffet
Usturoi
15 căț.
Sare
2 lingură
Zahăr
0,5 pahar
Morcov
3 buc.

Gătire

  1. 1Zucchini Spălați, tăiați în cuburi de 1 x 1 centimetru. Rabați într-un castron sau într-o tavă mare. Morcovul tăiat în cercuri mici și se adaugă la dovlecel.
  2. 2Adăugați ierburi zdrobite și usturoi, sare, zahăr, piper, oțet, ulei de floarea-soarelui. Se amestecă și se lasă timp de 3 ore pentru a se marina.
  3. 3Răspândiți dovlecelul în borcane curate (este mai convenabil să luați 0,5 litri), se toarnă și sucul care a fost separat. Acoperiți borcanele cu capace și sterilizați timp de 15-20 minute. După aceea, rotiți piesa, întoarceți-o și împachetați-o. Lasă-te până se răcește complet. zucchinipentruiarnă
În timpul iernii, în timpul deficitului de legume de vară, rudele dvs. vor fi foarte mulțumiți de astfel de dovlecei . Fragrant, elastic, clare ... Împărtășește cu prietenii tăi această gustare uimitoare!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu