Vinetețe de vinete

Vinetețe de vinete
Тип: Gustări
Timpul: 65 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Snacks-urile de acasă sunt minunate prin faptul că pot fi gătite cu privire la și fără motiv. Mai ales populare pe masă sunt legumele murate, deoarece sunt combinate literalmente cu totul. De aceea, ediția "Cu Gust" a pregătit o rețetă pentru dvs., demnă de a fi numită una dintre cele mai bune de acest gen. Toate datorită faptului că în vinetele picante cu usturoi pre-prajit.

Ingrediente

Carnație
4 buc.
Oțet
150 мl
Usturoi
10 căț.
Zahăr
1 lingură
Miere
1 lingură
Vânătă
6 buc.
Apă
500 мl
Sare
1 lingură

Gătire

  1. 1Noi pregătim marinada. Se amestecă într-o cratiță de apă, oțet, sare, zahăr, miere și ulei vegetal. Adăugați cuișoare, frunze de dafin, piper negru și dulce. Aduceți la fierbere și lăsați-l să se răcească.
  2. 2Îndepărtăm amărăciunea din vinete. În timp ce saramura este pregătită, tăiați vinetele decojite cu plăci de 1 cm grosime și presărați fiecare cu sare. Lăsați-le timp de 20 de minute.
  3. 3Strângeți vinetele și prăjiți-le într-o tavă pe ambele părți până când sunt complet pregătite. Taiați usturoiul decojit în felii subțiri și pregătiți un recipient adânc în care puteți adăuga gustări.
  4. 4Puneți vinetele prajite în marinadă și le întindeți în rânduri dense. În partea de sus, cu câteva bucăți de usturoi pe fiecare placă, apoi treceți la rândul următor. Când folosiți toate plăcile, completați-le cu resturile marinadei.
  5. 5Puneți un recipient cu vinete în frigider și marinați timp de 1 până la 5 zile.
Vinetele delicioase vor fi pregătite a doua zi, dar vă recomandăm să așteptați până la trei zile înainte de consum, astfel încât toate piesele să fie în mod corespunzător piure. Când gătiți, puteți folosi diferite condimente , și nu doar cele indicate în rețetă. Dacă doriți să faceți vită mai clară, cu mare grijă puteți adăuga piper roșu. Bon apetit!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu