Vinetele de vinete

Vinetele de vinete
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

V-ați gândit vreodată că carnea în cuțite nu este întotdeauna principalul ingredient? Acest lucru poate părea ciudat, dar rămâne și faptul, deși, desigur, nu vorbim despre chiflele de la Stolovski, care constau în principal din pâine. Dacă sunteți nou pentru a găti burgeri fără carne, atunci avem o reteta minunata! In zilele toride de vară, atunci când nu doriți să vă supraîncărca alimente grele, o alternativă excelentă la chiftele de carne poate fi un cotlet de legume , și, în același timp, ele nu va fi inferior nimic tradițional. Acestea pot fi de asemenea servite la cald sau rece, și sunt perfect combinate cu mâncăruri și salate. Vinetele de vinete sunt cea mai buna alegere!

Ingrediente

Pesmet pisat
150 g
Lapte
50–100 мl
Mozzarella
200 g
Usturoi
1 căț.
Ouă
1 buc.
Franzelă
100 g
Pătrunjel
2 tuffet
Vânătă
1,5 кg
Sare
dor de gust
Cașcaval
150 g

Gătire

  1. 1Într-o tigaie fierbinte, turnați puțin ulei și prăjiți ușor vinetele cubulete. Adăugați-le jumătate de cești de apă și fierbeți sub capac timp de 15-20 de minute.
  2. 2Se taie bine o grămadă de patrunjel și se adaugă vinetele, se amestecă și se schimbă totul într-un recipient convenabil. Trebuie să lăsăm vinetele să se răcească.
  3. 3Se adaugă brânză tartă rădăcinoasă, ouă, lapte preamărit într-o pâine, pesmet, usturoi zdrobit și restul de patrunjel mărunțit. Sare și adăugați piperul la gust.
  4. 4Masa rezultată trebuie să fie bine frământată și, dacă vă pare lichidă, adăugați mai multe biscuiți la ea.
  5. 5Acum fă-o de la prăjiturile rezultate, se pun pe fiecare bucată de brânză moale, se formează tăițe și se rostogolește în făină sau pesmet.
  6. 6Rotiți chiflele într-o cantitate mică de ulei vegetal. Puneți o foaie de copt, pre-acoperită cu hârtie specială și puneți-o în cuptor timp de 10-15 minute. Setați temperatura la 180 de grade. Ar trebui să apară o crustă. Gata!
Cozițele sunt picante și interesante de gust. Cine știe, poate că veți renunța complet la carnea tradițională? În orice caz, aceste patuturi de legume vor satisface nevoile atât vegetarienilor cât și consumatorilor de carne. Și în timp ce vă bucurați de mâncarea pregătită, împărtășiți rețeta cu alții, chiar dacă ei încearcă cutlets de vită uimitoare !

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu