Vinete umplute cu slănină

Vinete umplute cu slănină
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Desigur, toată lumea știe care sunt croissants și mulți chiar știu cum să le coaceți. Delicioase produse de patiserie franceze dau fericire reală! Ce zici de croissantele din carne? Idee grozavă pentru o cină sau o masă festivă. Carne, garnitura, legumele intr-un fel de mancare. Uneori experimentele culinare in bucatarie sunt foarte incurajatoare! Iată o altă idee pentru acest fel de mâncare: puneți carnea tocată în vasul de copt sub formă de pâine alungită, deasupra cu felii de slănină și coaceți. În loc de fulgi de hrișcă puteți folosi aceeași cantitate de mei fiert.

Ingrediente

Roșie
1 buc.
Vânătă
1 buc.
Fulgi de hrișcă
0,5 pahar
Ceapă
1 buc.
Bacon
100 g
Ouă
1 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Pierceți vinetele în mai multe locuri cu o furculiță și puneți-o în cuptorul cu microunde timp de 4 minute. Vata mare va avea nevoie de mai mult timp - 5-6 minute. Vinetele terminate se răcește, se taie în cuburi mici. Se adaugă roșii cu apă clocotită, coajă și, de asemenea, se sfărâmă în cuburi.
  2. 2Se amestecă carnea tocată cu fulgi, vinete și roșii. Adaugă ou, ceapă tocată, sare și piper la gust. vineteumplutecubacon
  3. 3Din umplutură, formați o crustă și împachetați-o cu suprapuneri de șuncă. Dacă doriți, presărați cu semințe de in. Coaceți "croissante" la o temperatură de 180 de grade 30-35 de minute înainte de a vă rumeni. vineteumplutecubacon
Dacă nu doriți să utilizați cuptorul cu microunde pentru prepararea preliminară a vinete (deși aceasta este cea mai rapidă și mai convenabilă modalitate de ao aduce în stare), puteți coaceți-l în cuptor timp de 15 minute. Nu pierdeți ocazia să vă bucurați familia cu acest fel de mâncare delicioasă și delicioasă. Așteptăm răspunsul dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu