Vinete cu sos de slănină

Vinete cu sos de slănină
Тип: Felul doi
Timpul: 80 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 2

Vinetele sunt foarte bune pentru versatilitatea lor. Ele sunt suficient de bogate pentru a deveni o farfurie independenta, dar nu vor fi inutile ca o garnitura. vinete coapte sub sos Bazhe merita cu siguranta un loc în mesele principale. Sos Rețetă Bazhe nu este la fel de simplu ca ar putea părea la prima vedere. Acest sos de nuci nu trebuie să adauge ulei, deoarece este suficient. În mod tradițional, după măcinare nuci, stoarce pentru a obține prețioase picăturile de ulei, care se adaugă apoi la sos. «Cu rafale» spune că Bazhe rândul său, capul oricărui miros proaspăt și gust astringent.

Ingrediente

Molotru albăstrui
1 linguriță
Carnație
4 buc.
Nuci
200 g
Oțet de vin
2 linguriță
Ceapă
0,5 buc.
Usturoi
4 căț.
Sare
dor de gust
Apă
6 lingură
Adjica
0,5 linguriță
Vânătă
2 buc.
Scorțișoară
0,5 linguriță

Gătire

  1. 1Coaceți vinetele din coajă și le străpungeți cu o furculiță de-a lungul întregii lungimi din toate părțile. Puneți o foaie de copt, presărați cu o linguriță de oțet, apoi cu unt și cu câteva linguri de apă. Se sigilează cu folie și se coace în cuptor timp de 30 de minute la 200 de grade.
  2. 2Manâncați vinetele din cuptor, scoateți folia, clătiți din nou cu apă și apoi sare. Aduceți-o înapoi în cuptor timp de 25 de minute.
  3. 3Se toaca fin cilantrul și 3 căței de usturoi, se amestecă. Tăiați vinetele, puneți-le cu ierburi și presărați cu ulei. Coaceți încă 5 minute.
  4. 4Pregătiți sosul. Tăiați inelele de ceapă și prăjiți-le într-o tavă până când maro auriu. Nucile sunt amestecate într-un blender împreună cu uccio-suneli, cuișoare, scorțișoară, cuișoare de usturoi și ajika. Adăugați puțină apă.
  5. 5Se amestecă alunele cu ceapă și o linguriță de oțet de vin, se trimite la frigider timp de o oră. Serviți vinetele cu sos rece la coacere.
Vinetele din cuptor, se toarnă abundent cu sosul sau se servesc separat, presate cu frunze de coriandru. Apropo, barja vine și la pasăre și pește . Bucurați-vă de gustul său piquant și nu uitați să împărtășiți rețeta cu alții!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu