Vin clasic fiert

Vin clasic fiert
Тип: Băuturi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Imaginați-vă New Fair în piața centrală a unui oraș european: Frost și zăpadă moale, peste tot se poate auzi cântece de Crăciun, și de la tarabe, decorate cu ghirlande spumante, aroma plutitoare de kebab, turtă dulce și, desigur, picant fiert - încălzirea tradiționale băutură, condimente pe bază de vin și fruktov.Sostav pot fi diferite fiert în funcție de unele sau alte preferințe. Uneori, în loc de zahăr adăugat la miere în ea, și set de condimente actualizat Dittany sau scorțișoară. Vă sfătuim să încercați un vin fiert în conformitate cu rețeta clasică și apoi să adăugați sau să excludeți ceva. Deci, creați o atmosferă de vacanță!

Ingrediente

Carnație
1 linguriță
Vin de Porto
120 мl
Portocală
1 buc.
Vin roșu
1,5 l
Zahăr
120 g
Piper negru (boabe)
1 linguriță
Apă
250 мl

Gătire

  1. 1Portocaliu, apoi spălați bine și îndepărtați coaja.
  2. 2Zedra și mirodenii se toarnă apă, se pun foc și se fierbe. Gatiti timp de 10-15 minute.
  3. 3Adăugați zahăr, amestecați până se dizolvă, reduceți căldura. Temperatura lichidului ar trebui să scadă la aproximativ 80 de grade. Se toarnă în port, și după 5 minute, vin roșu uscat.
  4. 4Dați vinului gatit o perfuzie puțin mai mică și turnați-o peste cești.
În prezent, magazinele găsesc adesea vinuri gata preparate în sticle, dar este mult mai plăcut să gătești singur: aroma mirodeniilor se răspândește în casă, creând o atmosferă caldă și confortabilă . Amintiți-vă prietenilor că în curând sărbători, împărtășind cu ei această rețetă excelentă!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu