Varza umpluta in cuptor

Varza umpluta in cuptor
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Există rulouri de varză simple, există rulouri de varză leneși, și există varză umplute , care au încercat să facă umplutură cu varză albă într-un alt mod nu vreau să. Imaginați-vă o mare pasăre albastră, care necesită o pregătire de câteva ori mai puțină "Cu Gust" vă va spune în detaliu cum să faceți varza cu carne tocată ci un întreg. Alegeți un cap tânăr și carne, care vă place (păsări de curte, carne de vită, carne de porc). Am ales carne de porc - este mai grasă, umplutura va deveni suculentă.

Ingrediente

Mărar
25 g
Făină de grâu
1 lingură
Varză
1 buc.
Pastă de tomate
dor de gust
Ouă
1 buc.
Ceapă
2 buc.
Unt
3 lingură
Orez
15 g

Gătire

  1. 1Noi pregătim varza. Spălați capetele și salvați-le din frunzele exterioare. Răsuciți frunzele în jos și tăiați canelura triunghiulară pentru umplere. Apoi fierbeti timp de 10 minute in apa sarata pana cand se usuca usor.
  2. 2Între timp, gătiți orezul până când se fierbe jumătate și tăiați ceapa în cuburi și prăjiți în ulei vegetal.
  3. 3Se amestecă carnea tocată, ceapa, orezul și oul crud. Sare și piper, umplutura la gust și usturoi. Apoi rotiți-l cu capul în jos și puneți-l timp de 30 de minute la 180 de grade.
  4. 4În timp ce varza este coaptă, pregătiți sosul. Se topește untul într-o tigaie și se prăjește făina. Apoi, se toarnă încet laptele. Păstrați focul timp de 5 până la 10 minute. Adăugați niște pastă de tomate.
  5. 5Se toarna mararul si se adauga sosul. Se amestecă. Serviti-o sub varza umpluta preparata.
În sosul , vă recomandăm să adăugați condimente pe gust, dar utilizarea unui ciupit de nucșoară va fi deosebit de reușită. Varza în cuptor va păstra forma, dacă nu prea zeloasă atunci când tăiați canelura. Amintiți-vă că trebuie să tăiați dincolo de cioban, nu de frunze. Salvați reteta noastră, astfel încât să nu uitați!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu