Varza in Guria cu otet

Varza in Guria cu otet
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Varza în Guria - Acest marinata petale crocante, vopsite în catifea maro roz folosind sfeclă. Spre deosebire de varză acră de gătit clasic sau varză murată , aici nu trebuie mult timp pentru a rupe în bucăți varză solidă: acestea ar trebui doar tocate Usturoiul și piperul conferă vasului o plăcută ostrinku și o aromă incredibilă care trezește apetitul. Acest lucru varza se poate aplica la orice, dacă cartofi, orez, alte cereale fierte, sau pur și simplu o friptură de vită suculent .

Ingrediente

Sfeclă
2 buc.
Usturoi
2 buc.
Varză
2 buc.
Chili
2 buc.
Sare
2 lingură
Zahăr
200 g
Apă
1 l

Gătire

  1. 1Cu varza, scoateti frunzele tari de sus, taiati bastonul. Împărțiți capul în 6-8 bucăți, în funcție de dimensiune.
  2. 2Tăiați sfecla în semilune, plăci de usturoi, ardei iute.
  3. 3Adăugați toate ingredientele la tigaie, alternând straturile: varză, sfeclă, usturoi, ardei iute. Ultimul strat trebuie să fie sfecla.
  4. 4Se amestecă apa cu ulei, se adaugă sare, zahăr, se fierbe. Apoi se toarnă în oțet, se răcește. Se toarnă legumele de marinadă, se acoperă cu o placă largă și se pune sub un jug cântărind 1-2 kg.
  5. 5Varza ar trebui să stea timp de 2-3 zile la temperatura camerei, apoi scoateți presiunea și trimiteți recipientul acoperit cu o farfurie pentru o altă zi în frigider. Poți să mănânci!
În frigiderul varză murătată este păstrat destul de mult timp - 2 săptămâni, dar de obicei este mâncat mult mai repede. Apetitul salatei va decora chiar si masa festiva, asa ca reteta ar trebui sa ia o nota si sa salveze in marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu