Umplut dovlecei

Umplut dovlecei
Тип: Gustări
Timpul: 50 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Zucchini este o minunată și incredibilă legume utile , care este ușor de pregătit. Sunt universale. Ele pot fi fierte, aburite, coapte, prăjite și multe altele. Principalul lucru - alegeți fructe mici cu o piele subțire. Astfel de dovleci sunt considerate cele mai bune. Vasele din dovlecei sunt uimitoare. Dar una dintre cele mai populare feluri de mâncare sunt legumele umplute. Se pare că dificil în pregătirea lor? Dar există încă câteva nuanțe. În primul rând, există multe soiuri de umpluturi: carne tocată, cereale, alte legume, brânză. În al doilea rând, pitch-ul poate fi cel mai diversificat. Sperăm că vă va plăcea metoda noastră.

Ingrediente

Piper negru (măcinat)
0,25 linguriță
Lămâie
0,5 buc.
Bostănei
2 buc.
Mărar
1 tuffet
Ulei de măsline
dor de gust
Boia de ardei
2 pic.
Brânză feta
150–200 g
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Faceți tăieturi peste fiecare dovlecel, fără a tăia legumele până la capăt. Pentru a face acest lucru, puneți bețișoare chinezești pe ambele părți ale dovlecelilor și le tăiați.
  2. 2Transferați dovlecei într-un vas de copt cu folie. Adăugați sare. Urmează ulei de măsline.
  3. 3Într-un castron separat, amestecați feta, mărar tocat, usturoi, boia de ardei, piper negru, jumătate de suc de lămâie.
  4. 4Felii de dovlecei se umple cu amestec de brânză.
  5. 5Acoperiți legumele cu folie deasupra. Coaceți timp de 35 de minute la o temperatură de 180 de grade.
Gustarea originala cu o crema delicata este gata. În cazul în care această rețetă umplute apetisante dovlecei ți-a plăcut, trimite-o la prieteni. Poate că vor pregăti acest fel de mâncare și vă vor invita să vizitați!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu