Umplut bagheta

Umplut bagheta
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Putem spune cu siguranță că bagheta umplute este una dintre cele mai atractive aperitive ale unei mese festive sau ale unui picnic, deși poate fi gătit fără un motiv. Baza vasului este o crustă de baghetă. Anticipând întrebarea dvs. cu privire la locul unde se pune miezul, vă sfătuim imediat să îl puneți pe biscuiți sau pescăruși .

Ingrediente

Usturoi
1 căț.
Măsline
dor de gust
Șuncă
100 g
Baguette
1 buc.
Sare
dor de gust
Pătrunjel
dor de gust
Ardei gras
0,5 buc.
Roșii uscate
0,5 pahar

Gătire

  1. 1Îndepărtați marginile baghetei, apoi tăiați cu un cuțit subțire și lung și scoateți miezul, lăsând o crustă de aproximativ 1 cm.
  2. 2Pregătiți umplutura: se toacă mărunt piperul, verdele, cârnații, șunca, măslinele și roșiile uscate. Usturoiul a lăsat prin presă.
  3. 3Crema de brânză bătută cu un mixer, se combină cu brânză de vaci, care a fost presată cu o furculiță. Se adaugă restul ingredientelor, se condimentează cu sare, piper și se amestecă bine.
  4. 4Umpleți umplutele cu bagheta și împachetați-o într-un film alimentar. Trimiteți gustări timp de câteva ore în frigider. Gata!
Versiunea propusă a umplerii poate fi schimbată în funcție de preferințele dvs. prin adăugarea unui fiert fiert file de pui , iar roșiile sunt înlocuite pe o mică porție de prune. Dacă vă place ideea, împărtășiți rețeta cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu