Tortul regal

Tortul regal
Тип: Deserturi
Timpul: 90 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 8

Desertul nu este pentru stomac, ci merge direct în inimă, mai ales dacă este un tort regal . De mai multe secole, tortul este o parte integrantă a sărbătorilor și sărbătorilor. Rețeta pentru acești împărați curajoși a trecut de la o generație la alta. În ciuda variațiilor ingredientelor, acest tort superb este foarte ușor de pregătit. Să începem!

Ingrediente

Pudră de cacao
2 lingură
Unt
250 g
Sodă caustică
0,5 linguriță
Lapte condensat
0,5 pahar
Smântână
300 g
Zahăr
2 pahar
Nuci
40 buc.

Gătire

  1. 1Într-un castron de mărime medie, amestecați făina, 200 g de smântână, un pahar de zahăr, oțet de sodă, oțet, jumătate de conserve de lapte condensat și o lingură de cacao.
  2. 2Se toarnă masa rezultată într-un vas de copt și se trimite în cuptor, încălzită la 200 de grade. Coaceți tortul timp de aproximativ 40 de minute. Pregătirea sa poate fi verificată cu o scobitoare. tortregal
  3. 3Finalizați tortul finit și tăiați în două părți egale.
  4. 4Pregătiți crema. Pentru aceasta, se topește 200 g de unt, se adaugă lapte condensat fiert și biciul. tortregal
  5. 5Apoi, prăjiți nucile mărunțite într-o tigaie și le tăiați în cremă. tortregal
  6. 6Refrigerați prăjiturile cu cremă.
  7. 7Gătirea glazurii. Se amestecă 1 pahar de zahăr, 1 lingură de cacao, 4 linguri. l. smântână și 50 g unt. Puneți fierbe la foc mic timp de 5-7 minute și umpleți-l cu tort. tortroyal
  8. 8Lăsați tortul să se înmoaie cu cremă.
Felicitări! tort este pregătită. Vă puteți prepara ceaiul preferat și bucurați-vă. Împărtășește această rețetă simplă cu prietenii tăi.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu