Tort turnat "Laptele de pasare"

Tort turnat "Laptele de pasare"
Тип: Deserturi
Timpul: 120 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Cu toții ne place să privim uneori într-un magazin dulce pentru ceva dulce. Și, după ce a încercat o mulțime de produse noi, de obicei, du-te înapoi la deserturi clasice și prăjituri: «Napoleon» , tort miere și alte bunătăți, familiare încă din copilărie. "Cu Gust" sugerează reamintirea unui alt tort care evocă încântarea cu unul de acest fel. Trebuie doar să se uite la sufleu alb-zăpadă în ciocolată , ca imediat în gură există un sentiment de tandrețe dulce ... Da, azi vă reamintim de aer «lapte de pasăre» !

Ingrediente

Ouă
1 buc.
Vanilină
1 pic.
Apă
130 мl
Lapte
100 мl
Fructe de padure
dor de gust
Acid citric
0,5 linguriță
Unt
280 g
Zahăr
400 g
Gelatină
20 g

Gătire

  1. 1Pregătim prăjituri. Se amestecă 100 g unt moale și 100 g zahăr, apoi se adaugă oul, vanilina, făina. Frământați aluatul, împărțiți-l în două părți. Preîncălzi cuptorul la 230 de grade, coaceți două dopuri cu un diametru de aproximativ 24 cm. Va dura 10-12 minute.
  2. 2Faceți o suflare. Se amestecă 180 g unt turnat cu laptele condensat. Se toarnă gelatina cu apă, conform instrucțiunilor, și se lasă timp de 30 de minute. În acest moment, preparați siropul: amestecați 130 ml de apă cu 300 g de zahăr, puneți-l în foc, gătiți timp de 5 minute.
  3. 3În proteine, adăugați acid citric și vanilină, amestecați până la vârfurile ferme. Continuați să bateți, turnați un flux subțire de sirop de zahăr.
  4. 4Încălziți gelatina până când se dizolvă complet, nu aduceți la fierbere. Se amestecă proteinele, untul cu lapte condensat și gelatină. Se amestecă toate ingredientele suflei cu un mixer la o viteză mică.
  5. 5Puneți tortul într-o formă divizată, toarnă jumătate din sufletul de sus, nivel cu o spatulă. Apoi, așezați al doilea tort și stratul suflei. Trimiteți-l la frigider timp de 3 ore.
  6. 6Lapte cald, adaugati ciocolata tocata, se fierbe la foc mic, amestecand, pana devine groasa.
  7. 7Se toarnă tortul cu glazură și se decorează cu fructe de padure. Gata!
Sperăm că nu am încercat în zadar și ne-am inspirat să creați un tort excelent "Bird's Milk". Surprindeți-vă familia și împărtășiți-o cu prietenii dvs.!

Comentarii

  1. Kristie - 12:56, 24.12.2019
    Howdy! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations? My web-site: <a href="http://www-getjar-com-categories46885.blogofoto.com/18623144/the-single-best-strategy-to-use-for-mobile-legends">group c m1 mobile legend</a>

Lasă un comentariu