Tort spirală scoțiană

Tort spirală scoțiană
Тип: Deserturi
Timpul: 180 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Dacă nu puteți trăi fără o zi dulce, dar sunteți deja obosit de deserturi obișnuite, "Cu Gust" oferă să pregătiți un tort spirtoase scoțian. Desertul se dovedește a fi foarte picant, dar crusta de caramel de sus și beckons să mușcă un pic! În pregătirea tort spirală nu este nimic dificil, totuși, va trebui să stoc la timp, pentru că, pentru a face desert încă frumos, încercați. Dar această delicatesă merită cu siguranță timpul!

Ingrediente

Unt
170 g
Drojdie de bere
1,5 linguriță
Lapte
320 мl
Miere
4 lingură
Ghimbir
0,5 linguriță
Nucșoară
1 linguriță
Zahăr
0,75 pahar
Scorțișoară
2 linguriță

Gătire

  1. 1Se încălzește ușor laptele și se diluează drojdia. Apoi adăugați 1-2 linguri de zahăr și lăsați să stea puțin. Setați făina și adăugați-o la masa de drojdie, se toarnă într-o lingură de ulei vegetal și se adaugă 50 g de cremă moale. După ce frământați aluatul și puneți-l într-un loc cald timp de o oră și jumătate.
  2. 2În cratiță adăugați 60 g unt, restul de zahăr și 2 linguri de miere. Puneți masa în foc, aduceți-i la fierbere și lăsați în foc până când masa devine maro. După scoaterea din foc.
  3. 3Se toarnă caramelul într-un vas de copt cu laturi înalte.
  4. 4Pentru a face umplutura, topiti untul ramas, adaugati scortisoara, ghimbir, nucsoara, mierea ramasa si amestecati ingredientele pentru a obtine o masa omogena.
  5. 5Dublați aluatul și rotiți jugul în formă de dreptunghi. Tăiați cuțitul în benzi de aproximativ 5 centimetri lățime. Aplicați umplutura pe aceste benzi cu o perie culinară. tortspirală
  6. 6Îndoiți benzile cu o spirală și puneți-le în vasul de coacere din caramel. tortspirală
  7. 7Apăsați ușor partea de sus a tortului astfel încât aluatul să fie distribuit uniform. "; I: 7; a: 1: {s: 11:" instrucțiuni "; s: 247:" Lăsați tortul timp de 20 de minute pentru a se putea ridica puțin ". = "tort spirală" src="https://sovkusom.ru/wp-content/uploads/recepty/s/shotlandskiy-spiralnyi-pirog/3.jpg" />
  8. 8Trimiteți formularul la cuptorul preîncălzit de 180 de grade timp de o jumătate de oră.
  9. 9Du-te și ia-o până când caramelul sa întărit. tortspirală
Pregătește un astfel de desert pentru sosirea oaspeților. Este perfect pentru colectarea cu ceai și ca un desert pentru o petrecere!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu