Tort rățuit

Tort rățuit
Тип: Deserturi
Timpul: 50 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 8

Vineri sau ziua liberă este o ocazie excelentă de a coace ceva gustos. Dar dacă vrei ceva neobișnuit într-o zi de lucru, și pe lângă asta ai multe lucruri de făcut? Trebuie să facem ceva simplu! Apropo, avem o soluție pentru tine. Nu vă vom chinui cu tehnici complexe, vă sugerăm să coaceți o plăcintă neobișnuită dintr-o cofetărie scurtă . Principalul lucru este că tortul este foarte simplu. Totul a fost combinat rapid, frământat, ingrediente la îndemână ... La fel ca acum câteva minute, aluatul frămânat și deja placinta apetisantă este aproape gata. Dar cel mai interesant este că are gusturi ca și tu, prăjituri de mâncare de miezul nopții.

Ingrediente

Margarină
200 g
Praf de copt
1 linguriță
Suc de lămâie
1 lingură
Făină de grâu
2,5 pahar
Gem de coacăze
0,5 pahar
Ouă
1 buc.
Maioneză
2 lingură
Zahăr
0,5 linguriță

Gătire

  1. 1Se amestecă făina cu o pulbere de copt. Setați amestecul într-un castron printr-o sită. Așezați aceeași margarină pe răzătoare. Puteți să îl puneți în congelator în prealabil. Puneți aluatul într-o miez.
  2. 2Scoateți oul cu zahăr. Adăugați sucul de lamaie și maioneză. Se amestecă.
  3. 3Adăugați amestecul de ouă la miez. Frământați aluatul. Împărțiți-l în 2 părți, unul ar trebui să fie puțin mai mic. O mică parte se înfășoară în celofan și se trimite la congelator pentru puțin timp.
  4. 4Rolați o bucată mare într-un strat și puneți-o pe o foaie de copt acoperită cu pergament și uleiul de unt.
  5. 5Ungeți aluatul cu un strat de blocaj preferat.
  6. 6O felie mai mică de aluat este așezată pe o răzătoare mare. Răspândiți peste gem.
  7. 7Preîncălzi cuptorul la 200 de grade. Trimiteți tortul la el timp de 25 de minute. Coaceți până când sunt crocante.
  8. 8Scoateți și tăiați în diamante sau cum sufletul dumneavoastră dorește.
Maioneză poate fi înlocuită cu smântână, dar cu ea aluatul se dovedește a fi mai friabil. Gustul acestui plăcintă neobișnuită este atât de bun și plăcut încât ascunde toată simplitatea sa externă. Această delicată este o mântuire ideală pentru gospodina ocupată. Într-un moment, ține o rețetă pentru tine!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu