Tort pe bază de chefir

Tort pe bază de chefir
Тип: Deserturi
Timpul: 70 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Un simplu și delicios tort pe bază de biscuiți va fi pregătit chiar de o amantă de început. Combinația clasică de prăjituri ude și smântână nu a lăsat pe nimeni indiferent, așa că această delicateză va fi potrivită atât pentru masa festivă, cât și pentru o petrecere de ceai simplă. Pentru a înmuia tortul de kefir ar trebui să dureze cel puțin trei ore și este mai bine să-l lăsați peste noapte în frigider, atunci va deveni moale și prăjiturile vor rămâne strans. Pentru ingredientele principale puteți adăuga fructe confiate, nuci, fructe uscate.

Ingrediente

Chefir
1 pahar
Acid citric
0,5 linguriță
Ouă
3 buc.
Smântână
500 g
Sodă caustică
0,5 linguriță
Zahăr
2 pahar
Pudră de cacao
2 lingură

Gătire

  1. 1Amestecați kefir, ouă, 1 stivă. zahăr, se amestecă bine. Apoi, adăugați făină și sare de coacere cu acid citric în porție.
  2. 2Împărțiți aluatul în două părți, adăugați cacao la una, lăsând o treime din pulbere pentru a stropi tortul finit. Coaceți două prăjituri: temperatura într-un cuptor preîncălzit trebuie să fie de 200-220 de grade. Timpul va avea nevoie de 25-30 de minute. Verificați disponibilitatea cu ajutorul unui biban de lemn.
  3. 3Bate smântână cu zahăr rămas. Crema smântână cu prăjituri reci, tăiată în jumătate.
  4. 4Puneți prăjitura cu puțină cacao și lăsați-o să se înmoaie.

Este bine că există astfel de rețete simple pentru deserturi delicioase , deoarece nu este întotdeauna timpul să stați lângă sobă pentru o lungă perioadă de timp sau, mai degrabă, la cuptor. Prin urmare, ușor rețetă pentru tort pe iaurt asigurați-vă că ați salvat în marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu