Tort "Evreu sărac"

Tort "Evreu sărac"
Тип: Deserturi
Timpul: 120 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 8

De vârf de popularitate a prăjiturilor magazin a trecut. Da, acum câțiva ani, mulți au abandonat cărțile de bucate cu rețete de prăjituri și butași din reviste. Se părea că ar fi mai bine să cumperi un desert gata făcut decât să stai lângă cuptor. Apoi pentru mulți părea o mântuire. Și, în timp ce cele mai multe prăjituri cumpărate sunt incredibil de frumos, prăjituri delicioase de casă întotdeauna . Și dacă este și original, puteți renunța în siguranță la ideea de a cumpăra și de a începe să gătesc acasă mai des și mai mult. Săracă, înțeleaptă, veche ... care numai adjective nu sunt folosite pentru numele acestui tort clasic de casă. Cu toate acestea, numele "evreu slab" apare cel mai des. Dar nu vă lăsați înșelați: în acest caz, numele nu predetermină nimic. Trei tipuri de prăjituri cu diverse umpluturi, ulei-sguschenochny delicioase arome crema datorită abundenței de nuci, stafide, mac. Ei bine, nu e așa de sărac ...

Ingrediente

Praf de copt
3 linguriță
Nuci
0,5 pahar
Stafide
100 g
Prune uscate
100 g
Ouă
3 buc.
Smântână
1,5 pahar
Migdale
50 g
Mac
0,5 pahar
Făină de grâu
1,5 pahar
Unt
160 g
Zahăr
1,5 pahar

Gătire

 1. 1Pregătiți toppingurile pentru toate prăjiturile. Luați 3 boluri mici și turnați prune, semințe de mac și 50 de grame de stafide cu apă fierbinte. Lăsați bolurile timp de 20 de minute.
 2. 2Pregătiți aluatul pentru 3 prăjituri diferite. Pentru prima, amestecați 0,5 cani de zahăr și ou. Împingeți-le cu o măturică, adăugați 0.5 cana smântână. Separat, se amestecă 0,5 cani de făină cu 1 linguriță. praf de copt și se toarnă masa uscată în amestecul de ouă-acru. Bateți bine cu șlefuitorul sau mixerul până când este neted.
 3. 3Se scurge apa cu stafide, se usucă pe un prosop de hârtie și se toarnă în aluat.
 4. 4Lubrifiați formularul cu unt și puneți aluatul în el. Trimiteți formularul cuptorului preîncălzit la 180 ° C timp de 20-30 de minute.
 5. 5Pentru cea de-a doua crustă, amestecați 0,5 cupe de zahăr și ou. Odată ce ingredientele sunt amestecate, se adaugă 0,5 cana smântână. Se amestecă 0,5 cesti de făină cu 1 linguriță. praful de copt într-un vas separat și apoi se toarnă masa uscată într-un amestec de smântână și zahăr. Bateți bine cu șlefuitorul sau mixerul până când este neted.
 6. 6În loc de stafide, adăugați prune și nuci la a doua crustă. Prunele trebuie să fie uscate și tăiate în prealabil, iar nucile să se macină.
 7. 7Ungeți forma cu unt, transferați aluatul în el și trimiteți-l la cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 20-30 de minute.
 8. 8Se amestecă aceleași ingrediente pentru a treia crustă: 0,5 cani de zahăr și smântână. Adăugați un ou și amestecați până se înmoaie. Se amestecă ingredientele uscate într-un recipient separat - făină și praf de copt. După conectarea produselor.
 9. 9Apăsați macul prin tifon și adăugați-l în aluat pentru cea de-a treia crustă. Transferați aluatul într-o formă lubrifiată cu unt și trimiteți-l la cuptor timp de 20-30 minute pentru a coace la 180 ° C.
 10. 10Pregătiți crema pentru tort. Pentru a face acest lucru, combinați laptele condensat fiert cu 100 g unt moale. Utilizați mixerul pentru a amesteca bine aceste două ingrediente până când acestea sunt netede.
 11. 11Ungeți tortul răcit cu cremă de stafide. Puneți prăjitura de top și ungeți-o cu smântână de lapte condensat. Un tort cu nuci și prune va fi al treilea. Lubrifiați cu smântână și nu uitați de laturile tortului. Lăsați desertul timp de aproximativ 6 ore până când este complet impregnat.
Când tortul este înmuiat, utilizați migdale și stafide pentru a decora. Dacă aveți puțină smântână, porniți o pungă de patiserie și decorați patiseria . Și, deși acest tort constă în produse destul de simple și accesibile, "scopul este să inventezi fantezie": a existat un bucătar practic și inventiv, care a reușit să le combine într-unul dintre cele mai delicioase deserturi. Salvează-te în marcaje și trimite-le prietenilor! Toată lumea ar trebui să încerce tortul "sărac evreu".

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu