Tort "Eskimo"

Tort "Eskimo"
Тип: Deserturi
Timpul: 120 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 8

În fiecare carte de bucate există un întreg capitol cu ​​o varietate de deserturi , bine, printre ele - cele mai preferate și dorite la orice prăjitură de vacanță. cofetărie arta clasică - mai multe straturi „Napoleon“ sau „Pădurea Neagră“ stabilit acolo mult timp în urmă. Este timpul să încercați ceva nou ... Creste Eskimo - un desert minunat cu un singur tort și un strat mare de cremă de aer cremă. Nu un tort, ci un dinte dulce! Vanilie, gust cremos și glazură de ciocolată - o combinație care seamănă foarte mult cu faimoasa înghețată, de aceea acest desert fabulos a primit un astfel de nume.

Ingrediente

Pudră de cacao
4 lingură
Unt
300 g
Lapte
1 pahar
Ouă
6 buc.
Sodă caustică
0,5 linguriță
Apă
10 lingură
Făină de grâu
1,5 pahar
Smântână
2 lingură
Zahăr
2,5 pahar
Vanilină
1,5 linguriță

Gătire

  1. 1Separați 4 ouă în veverițe și gălbenușuri. Biscuiții cu bilele cu 1 coș. zahăr, se adaugă sifon, apă, 1 lingura. l. cacao și 1 linguriță. vanilină. Separați separat proteinele până se formează vârfuri ferme, se combină cu gălbenușele. Se amestecă, se toarnă 1 coș. făină.
  2. 2Formați grăsimea de coacere cu ulei, turnați aluatul și trimiteți-l la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 35-40 de minute. Pregătirea cortexului este verificată cu o scobitoare.
  3. 3În timp ce prăjitura este gătită, pregătiți crema. Porniți cu un mixer 2 ouă, 1 coș. zahăr, 0,5 coș. făină, apoi se toarnă în lapte cald. Puneți amestecul pe foc, amestecând, fierbeți, apoi gătiți timp de 1 minut, complet rece.
  4. 4Se amestecă 250 g unt moale cu restul de vanilie, se amestecă împreună, se combină cu crema preparată.
  5. 5Apoi, pregătiți glazura. Se amestecă restul de zahăr, cacao și smântână. Puneți un foc lent, aduceți-l la fiert, scoateți-l din farfurie, adăugați untul rămas, răcit.
  6. 6Răciți tortul, ungeți cu smântână, trimiteți la frigider timp de 30-40 de minute, apoi turnați glazura și puneți-l din nou la rece timp de cel puțin 2 ore.
Văzând acest tort, oaspeții vor aștepta cu siguranță desertul! Și pentru cei cărora nu le place să vă deranjeze cu coacerea lungă, vă sugerăm să examinați selecția de prăjituri fără coacere de la "Cu Gust ". Păstrați aceste idei în marcajele dvs. și vă recomandă prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu