Tort dulce

Tort dulce
Тип: Deserturi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Se întâmplă ca deliciosul desert să gătească mai greu decât carnea. Motivul este că trebuie să frământați, să coaceți, să vă faceți griji dacă aluatul se va ridica și va decora la sfârșit. Și, uneori, vrei doar ceva neobișnuit pentru ceai ... Cu Gust se grăbește să-ți spună cum să gătești desert rapid în mai puțin de o oră! Sweet tort pe apă , a primit numele interesant "almoševena", vă va plăcea cu o aromă plăcută și crustă de caramel.

Ingrediente

Sare
dor de gust
Ouă
3 buc.
Unt
50 g
Apă
200 мl
Scorțișoară
dor de gust
Zahăr
5 lingură

Gătire

  1. 1Puneți apă într-o cratiță mică pe foc. Când apa se fierbe, adăugați floarea-soarelui și untul. Se amestecă până când untul se topește complet.
  2. 2Scoateți tigaia din căldură și adăugați făină și un vârf de sare. Frământați aluatul. Apoi bateți ouăle în el și amestecați-l cu o consistență omogenă.
  3. 3Acoperiți tigaia cu hârtie pergamentată și puneți aluatul pe ea, distribuind-o uniform. Prăjiți aluatul cu zahăr din scorțișoară și coaceți la 180 de grade timp de 20 de minute. Separați tortul pregătit așa cum va fi convenabil pentru dvs.
Nu este nimic mai ușor decât coacerea tortillaselor în cuptor , astfel încât Almogoshaven poate fi numit unul dintre cele mai lumină gustări . Da, da, gustări, pentru că aluatul este perfect nu numai pentru desert. Folosiți brânză și verde în loc de zahăr în gătit, iar rezultatul va fi la fel de încântător!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu