Tort de prăjituri

Tort de prăjituri
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 6

Tort de clătite - gustare pentru o masă festivă, dar de ce să așteptați o ocazie specială atunci când doriți să vă tratați cu ceva neobișnuit? Poți servi acest preparat nutritiv la cină, și dacă rămâne (ceea ce este puțin probabil), atunci pentru micul dejun. Pregătirea este destul de simplă: clatitele terminate trebuie să fie șterse cu paste de ficat de pui . Ce gust delicios și gustos este obținut, mai ales după ce este puțin gătit în cuptor și acoperit cu crustă de brânză!

Ingrediente

Sare
0,5 linguriță
Ceapă
1 buc.
Morcov
1 buc.
Ouă
1 buc.
Lapte
700 мl
Sodă caustică
0,5 linguriță
Făină de grâu
1,5 pahar
Ficat de pui
800 g
Zahăr
1 lingură
Cașcaval
100 g

Gătire

  1. 1Folosind un amestecător, amestecați oul, 0,25 lingurițe. sare, zahăr, 500 ml de lapte, făină și sifon. Din testul rezultat, coaceți clătite.
  2. 2Spălați ficatul și tăiați-l. În tigaie, încălziți uleiul, rotiți ficatul timp de 2-3 minute.
  3. 3Se taie ceapa, grătarul de morcov pe o răzătoare mare. Trimiteți legumele în tigaie la ficat, amestecați și gătiți timp de 15-20 minute sub capacul închis.
  4. 4Pregătiți ficatul gătit cu sarea rămasă, treceți prin mașina de tocat carnea, turnați laptele rămas.
  5. 5Acum adaugati tortul. Primul și ultimul strat de clătite ar trebui să fie pătat cu smântână, straturile rămase ar trebui să fie unsă cu pateu de ficat.
  6. 6Strângeți brânza și presărați tortul. Trimiteți-l în cuptor, încălzit până la 160 de grade timp de 15 minute. Gata!
Apetitul tort de ficat va face apel chiar și la cei care nu iubesc în mod special ficatul. A doua zi, devine mai delicios, îmbibat în bine. Asigurați-vă că pentru a salva această rețetă în marcaje, astfel încât în ​​cazul special a fost la îndemână!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu