Tort de Paște

Tort de Paște
Тип: Deserturi
Timpul: 180 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 10

Tortul de Paști - nu numai produse de patiserie în onoarea marii sărbători creștine, ci și delicatețe familiare din copilărie. Cei care au o crustă magnifică cu stafide nu-i plăceau în mod deosebit, au mâncat în secret dulciuri dulci. Și totuși, tortul de Paști de Paști Babushkin nu se putea compara cu nimic! Se părea că el a fost copt pe o rețetă magică, a devenit moale, dulce și aeros ca o vată de vată. Cum de a face ca coacerea să se facă așa, vi se va spune "Cu gust" ! Rețeta este concepută pentru 10 forme medii, de 15 cm înălțime și 10 cm în diametru.

Ingrediente

Lapte
500 мl
Stafide
300 g
Ouă
6 buc.
Zahăr
250 g
Zahăr vanilat
1 linguriță
Unt
250 g

Gătire

  1. 1În laptele cald, dizolvați drojdia presată. Apoi sortați 500 g de făină și adăugați lapte. Lăsați recipientul opac timp de 30 de minute într-un loc cald. Puteți preîncălzi cuptorul la 30-40 de grade și puneți aluatul în el.
  2. 2Împărțiți ouăle în veverițe și gălbenușuri. În proteine, adăugați un vârf de sare și amestecați până la vârfurile ferme. Găleata de gălbenuș cu zahăr, adăugați zahăr de vanilie.
  3. 3Se amestecă ușor, se adaugă alternativ gălbenușul de aluat, untul moale, apoi proteinele.
  4. 4În bucăți mici, turnați restul făinii cimentate și amestecați un aluat moale, care curge.
  5. 5Puneți aluatul într-un castron mare, presărați cu făină și trimiteți-l la cuptor la o temperatură de 30-40 de grade.
  6. 6După aproximativ 50 de minute, scoateți lingura, adăugați stafidele, amestecați bine și reveniți la cuptor timp de încă 20 de minute.
  7. 7Pregătiți formularele: în partea de jos așezați cani de pergament de copt mărimea fundului, cu ulei.
  8. 8Umpleți formele de testare cu un al treilea, acoperiți cu un șervețel și lăsați timp de 15 minute. Apoi, așezați-le în cuptor, încălzite la o temperatură de 100 de grade.
  9. 9După 10 minute, măriți temperatura la 180 de grade și coaceți timp de 25 de minute. Dacă aveți forme mari, va dura 35-40 de minute.
  10. 10Lăsați cookie-urile să se răcească și să le decoreze după preferințele dvs.
În prăjiturile de Paști puteți adăuga nu numai stafide, ci și migdale, fructe confiate sau caise uscate. Lush, bogat și parfumat Chifle de Paști vă va decora sărbătoarea luminoasă, vă va oferi plăcerea dvs. și familiei dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu