Tort de jeleu cu fructe

Tort de jeleu cu fructe
Тип: Deserturi
Timpul: 50 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

De obicei, un tort de ziua de nastere este dificil de a apela un fel de mancare usoara. Și tot din cauza aluatului de drojdie, cremă de grăsime, glazură și multe altele. Dar aici este un tort cu jeleu - este altceva. În primul rând, este mai puțin calorică și, în al doilea rând, se pregătește pentru una sau două. După cum se spune, toate ingenioase sunt simple! Prin urmare, vă sugerăm să reîncărcați cartea de bucate cu o rețetă minunată . Încercați să pregătiți un tort de jeleu cu fructe, care captivează inima de la prima piesă!

Ingrediente

Gelatină
1 lingură

Gătire

  1. 1Piersici tăiați felii și puneți-le pe fund. Puteți să experimentați și să luați alte fructe. Pentru a servi desertul a fost mai original, ia forma.
  2. 2Pregătiți jeleul conform instrucțiunilor. Se răcește și se lasă să se îngroațe puțin, dar nu complet. Îndepărtați masa rezultată pe fructe. Trimiteți-l la frigider.
  3. 3Gelatina diluată. În acest moment, bateți crema într-o spumă groasă și stabilă.
  4. 4Se amestecă ușor crema cu gelatină. Se pune masa pe jeleul complet înghețat. Dacă aveți timp, puteți face mai multe straturi de fructe.
  5. 5Permiteți jeleului să înghețe în frigider. Luați tortul înghețat și întoarceți-l cu capul în jos pe farfurie.
Conectează-ți fantezia și decorează tortul fără coacere pe măsură ce îți dorește inima. Utilizați fructe de păstăi, fructe, ciocolată sau trestie de nucă de cocos. Principalul lucru - tratați acest lucru cu un suflet!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu