Tort cu lapte condensat fără coacere

Tort cu lapte condensat fără coacere
Тип: Deserturi
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 8

Cu tine sa întâmplat de asemenea: vrei o bucată de prăjitură, dar gătești aluatul și coaceți prăjiturile cu răbdare. Uita de coacere. Petreceți jumătate din timpul necesar pentru a pregăti un tort excelent fără să coaceți. De ce această opțiune? Nu veți avea nevoie de ingrediente speciale. Și veți reuși să preparați un desert, care vă va arunca în nas orice coacere! Acest tort cu lapte condensat a câștigat simpatia redacției " Cu gust" ". Împărtășim astăzi rețeta, pentru că vrem ca în zilele fierbinți cititorii noștri să se răsfețe cu un desert răcoros și original. Deci, să începem.

Ingrediente

Pudră de cacao
4 lingură
Unt
200 g
Zahăr vanilat
0,5 linguriță
Lapte
580 мl
kreker
200 g
Ouă
3 buc.
Zahăr
4 lingură

Gătire

  1. 1Luați un recipient profund și bateți ouăle în el cu o mână până când se formează o masă uniformă.
  2. 2Adăugați la ouă 400 ml lapte, lapte condensat și zahăr vanilat. Se amestecă bine toate ingredientele.
  3. 3Se toarnă masa în cratiță și se pune pe foc mediu. Se amestecă constant, se aduce amestecul la fiert și se fierbe încă 2 minute. Scoateți tigaia de foc din foc. Crema trebuie să se îngroațească ușor. Pune-l deoparte.
  4. 4Pregătiți glazura de ciocolată. Se toarnă 4 linguri. l. zahăr într-un recipient metalic. Adăugați cacao și amestecați cele două ingrediente. Adăugați în masă 180 ml de lapte (12 linguri). Se amestecă totul, astfel încât să nu mai rămână bulgări.
  5. 5Așezați un recipient cu glazură pe jumătate la foc slab. Se amestecă continuu amestecul, se fierbe până se formează o consistență uniformă. Scoateți glazura finisată și lăsați-o deoparte.
  6. 6Tăiați untul în cuburi. Se toarnă într-un recipient și se așteaptă să se topească ușor. Porniți untul cu un mixer.
  7. 7Se toarnă crema deja răcită în această masă de ulei. Se amestecă totul cu un mixer din nou.
  8. 8Luați recipientul pentru coacere și acoperiți-l cu pergament. Împărțiți cracarea în 3-4 părți. Așezați o bucată de cookie ca prim strat. Ungeți-l cu cremă. Faceți un al doilea strat de biscuiți și ungeți-l cu cremă. Strand straturile până când cookie-ul este terminat.
  9. 9Umpleți vârful tortului cu glazură de ciocolată și trimiteți-l la frigider pentru câteva ore.
Un astfel de tort cu lapte condensat poate fi pregătit nu numai pentru familie, ci și pentru oaspeți. Pentru a oferi o imagine mai festivă, decorați-o cu fructe sau nuci după ce sa solidificat complet. Aveți alte idei de decorare? Distribuiți-vă cu noi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu