Tort cu fructe de padure

Tort cu fructe de padure
Тип: Deserturi
Timpul: 85 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Este timpul ca fructele și fructele sărace să meargă fără cele mai frumoase deserturi. Întrebarea cum să decorezi un tort sau un tort, este decisă de la sine. Nu este o mastica sau vopsea, ci doar un festival de culori naturale. "Cu Gust" are o reteta minunata tort cu smantana si fructe de padure , a carui forma vorbeste de la sine. Torturile delicate de la un aluat fără aluat vor fi decorate cu o coroană făcută din căpșuni și afine. Cele mai valoroase din această rețetă sunt glazura de ciocolată , care va ajuta la găsirea unei forme ... bubble wrap! Da, da, la fel.

Ingrediente

Afine
200 g
Praf de copt
0,5 linguriță
Căpșune
150 g
Unt
330 g
Ouă
4 buc.
Lapte
35 мl
Zahăr
250 g
Extract de vanilie
2,5 lingură

Gătire

  1. 1Pregătim prăjituri. Puneți 250 g de ulei pe o baie de apă. În timp ce este încălzită, amestecați ouăle cu zahăr până se formează o spumă groasă, adăugați 2 linguri de extract de vanilie și praf de copt. Se toarnă uleiul într-o țărână subțire, se amestecă. Apoi adăugați făina și frământați aluatul. Coaceți sub formă de ulei timp de 40 de minute, la 155 de grade.
  2. 2Gătiți crema. Se topește uleiul rămas cu extractul de vanilie rămas și laptele. Se amestecă pulberea de zahăr și se amestecă până se îngroașă.
  3. 3Acum, adăugați ciocolată de lapte în cremă, după ce l-ați rupt în bucăți în prealabil. Mențineți focul, amestecând până când crema devine omogenă.
  4. 4Tortul răcit este împărțit în două. Se presara primul cu aproximativ o pătrime din cremă. Puneți-o pe cea de-a doua parte a tortului, apoi acoperă-o cu cremă pe partea superioară și laterală.
  5. 5Negrul de ciocolată se topește într-o baie de apă și, până când începe să se îngroaie, se aplică o cantitate mare de blister pe partea de relief (ar trebui să fie suficient de lungă pentru a înfășura tortul și peste câteva centimetri), așteptați 10 minute.
  6. 6Înfășurați tortul cu un film de ciocolată și așteptați până când este complet solidificat. Pentru a accelera, este mai bine să puneți tortul în frigider. După aceasta, îndepărtați cu grijă filmul și decorați-l cu un deal de boabe.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu