Tort cu ceapă pe aluat de nisip

Tort cu ceapă pe aluat de nisip
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Placinta cu ceapa este considerată o fel de mâncare tradițională germană, dar "Cu Gust" vă oferă o versiune franceză a gătitului care exclude utilizarea de patiserie, slănină și șuncă. gătește plăcintă cu ceapă , dar se va dovedi a fi un tratament consistent și poate fi folosit ca un al doilea curs, precum și gustări.

Ingrediente

Unt
175 g
Nucșoară
dor de gust
Ouă
4 buc.
Ceapă
700 g
Smântână
500 мl
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Pregătiți aluatul. Se topește 125 g de unt, se amestecă cu trei linguri de smântână, se adaugă făină și sare. Frământați aluatul și puneți-l în frigider.
  2. 2Pentru umplutură, se curăță ceapa, se taie în inele și se prăjește în ulei rămas până se moale. Se adaugă restul de smântână, ouăle crud și sezonul cu nucșoară, piper și sare.
  3. 3Scoateți aluatul din frigider și extrageți-l. Puneți-l pe o tavă de copt, formând laturile. Puneți umplutura deasupra și coaceți timp de 30-40 minute la 200 de grade.
Acest tort deschis există în mai multe variante, dintre care cea mai populară este plăcintă cu ceapa verde . Grăbește-te să salvezi reteta ușoară, pentru că e mai bine să nu găsești micul dejun!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu