Terci de măcinat

Terci de măcinat
Тип: Garnituri
Timpul: 90 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Această rețetă este dedicată celor care, în mod constant sau temporar, nu mănâncă produse din carne. Pasta monahală este un fel de mâncare din mai multe crupe. Cea mai simplă cereală conține trei tipuri de cereale, despre care vom vorbi astăzi. Hrana delicioasă și parfumată într-un mod monastic va împiedica alte mâncăruri laterale. Este greu să spunem ceea ce face atât de gustos: să coaceți în cuptor sau o compoziție neobișnuită, dar acest fel de mâncare, în ciuda simplității sale, se dovedește a fi uimitor!

Ingrediente

Orez
1 pahar
Ceapă
1 buc.
Hrișcă
1 pahar
Morcov
1 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Morcovi grătar pe o răzătoare mare, ceapa tăiat în cuburi, plăci de ciuperci (puteți utiliza atât proaspete și sărate).
  2. 2Separați singure ciupercile și morcovii cu ceapă în ulei vegetal. Puteți adăuga piperul bulgar în legume, tăiat în bucăți mici, depinde de preferințele personale.
  3. 3Luați o formă refractară profundă (volum de cel puțin 2,5 litri) și puneți ingredientele în următoarele straturi: hrișcă caldă, ciuperci, morcovi cu ceapă, orez spălat, ciuperci, morcovi cu ceapă, cereale de grâu spălate, ciuperci, morcovi și ceapă. Fiecare strat trebuie să fie sare și piper.
  4. 4Se toarnă vasul cu apă caldă pentru a acoperi legumele de sus. Trimiteți formularul într-un cuptor preîncălzit timp de 180 de minute timp de 15 minute.
  5. 5Scoateți terciul, turnați un alt pahar de apă și întoarceți-l la cuptor. Temperatura ar trebui să fie redusă la 150 de grade de data aceasta.
  6. 6Painea de paine va fi inca 35-40 de minute. Undeva după 15 minute după reducerea temperaturii, asigurați-vă că lichidul nu este complet evaporat, adăugați mai multă apă, dacă este necesar.
Se pare un fel de mâncare neobișnuită! Cerealele pot fi luate aproape orice, dar amintiți-vă că unele necesită mai mult timp de gătit, de exemplu, orz de perle ar trebui să fie fiert bine în avans. Bucurați-vă de terci delicioase și săraci și împărtășiți rețeta cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu