Tart cu halva

Tart cu halva
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Lăudați halva! Această dulceață estică , care se topește în gură, ca aproape totul. Arahide, migdale, fistic, sezam, floarea soarelui - fiecare specie este frumoasa in felul ei. Pentru toti iubitorii halva , dar si pentru cei care nu au rasproboval acest produs, va sugeram sa coaceti aceasta placinta: și foarte pufos! Halva ia pe cea care iti place cel mai bine, iar pentru stropirea in loc de nuci poti folosi arahide, seminte de floarea-soarelui si susan.

Ingrediente

Unt
220 g
Halva
250 g
Ouă
4 buc.
Praf de copt
2 linguriță
Zahăr
150 g
Nuci
20 g

Gătire

  1. 1Halva taie, separate 1 lingura. l. pentru stropire.
  2. 2200 g unt moale, paste cu zahăr, adăugați ouă, amestecați. Adăugați masa de halvă și apoi porții de făină cernută cu praf de copt.
  3. 3Formă pentru coacere (cu cât diametrul este mai mic, cu atât mai mare va fi tortul), acoperiți pergamentul și puneți aluatul în el. Coaceți la o temperatură de 180 de grade timp de 35-40 de minute.
  4. 4În timp ce tortul coace, preparați gheața. Ciocolata și celelalte 20 g de unt topite într-o baie de apă, amestecând constant.
  5. 5Răciți tortul cu glazură, presărați cu nuci tăiate și halva. Jam plăcintăcuhalva
Excelent pie pentru petrecerea de seară ceai! Coacerea cu halva nu este ca orice: gustul dulceii orientale se schimbă surprinzător și devine foarte original. Bucurați-vă de impresiile dvs. gastronomice, împărtășiți-le cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu