Sushi salată

Sushi salată
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Dacă vă place bucătăria japoneză, atunci cu siguranță că ați încercat deja să gătești sushi sau cel puțin ai de gând să o faci. Însă întreaga idee este că gătit acest fel de mancare durează mult timp și necesită anumite abilități. Și porțiunile sunt destul de mici, deci ne-am decis să vă pregătim pentru rețeta salatei originale Sushi. Este interesant pentru că ingredientele necesare pentru acest lucru sunt necesare aproape la fel ca pentru sushi, iar gustul îi amintește doar acest fel de mâncare. Sunt intrigați? Atunci să începem!

Ingrediente

Gaura letter
2 buc.
Avocado
1 buc.
Sos de soia
dor de gust
Castraveți
2 buc.
Orez
300 g
Somon
200 g
Susan
dor de gust
Wasabi
20 g

Gătire

  1. 1Luați două foi de nori. Plasați o placă inversată pe ele. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați un cerc în jurul conturului.
  2. 2Acoperiți nori cu o jumătate de orez. Se fierbe în același mod ca și pentru sushi: clătiți orez de mai multe ori, turnați apă (proporția 1: 1,5), puneți pe foc. După 7 minute, reduceți căldura la minimum și gătiți încă 15 minute. Se îndepărtează de pe placă și se lasă deoparte timp de 30 de minute.
  3. 3Apoi lubrifiați stratul de orez cu un strat foarte subțire de wasabi. În prealabil se amestecă pulberea de wasabi cu apă fiartă, proporția este de 1: 1.
  4. 4Puneți jumătate din castraveți tăiați și somon deasupra.
  5. 5Așezați al doilea strat de orez. Acoperiți-l cu castraveții rămași, dar acum amestecați cu avocado tăiat.
  6. 6În partea de sus, așezați a doua parte a somonului și presărați cu semințe de susan.
Trimiteți o salată neobișnuită neobișnuită în frigider și lăsați-o să stea puțin. Felul este foarte colorat, gustos și, cel mai important, este plin de inimă. Serviti cu sos de soia!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu