Supă de usturoi sălbatică

Supă de usturoi sălbatică
Тип: Felul întîi
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 0

Cheremsha este o sursă excelentă de vitamine primăvară. Verzii cu aromă de ceapă de usturoi este ideal pentru a face salate utile, umpluturi de plăcintă și, de asemenea, pentru conserve. Transformă în mod surprinzător orice fel de mâncare, făcându-l să aibă un gust mai strălucitor și mai expresiv. La fel de proaspăt ca oricând, dorești prospețime și ușurință. Să pregătim o supă de legume cu usturoi sălbatic : vitamină nutritivă și extraordinară! Rețineți că usturoi sălbatic, ca orice alte plante, oferă un tratament termic blând. Nu fierbeti prea mult pentru a economisi mai multe vitamine.

Ingrediente

Leurdă
2 tuffet
Cartofi
2 buc.
Mărar
dor de gust
Ceapă
2 buc.
Morcov
1 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Se curata si se taie cubulete mici, telina, cartofi si morcovi.
  2. 2Într-o cratiță cu fundul gros, încălziți uleiul vegetal, prăjiți ceapa timp de 5 minute. Reduceți căldura, adăugați morcovi cu telina, apoi cu cartofi. Sare la gust, gătiți sub capac timp de 15 minute.
  3. 3Se toarnă bulionul de legume în tigaie, se aduce la fierbere, apoi se reduce căldura.
  4. 4Cireșele se spală, se taie bine, se adaugă supa timp de 7-10 minute înainte de sfârșitul gătitului. Se condimentează supa cu piper la gust și se presară cu mărar tocat. supădeusturoisălbatic
Va fi grozav atunci când serviți pune într-o felie ou fiert și o lingură de smântână cu conținut scăzut de grăsimi. Rezultatul este uimitor, dar felul de mâncare nu mai este vegetarian. Prietenii vor dori cu siguranță să încerce această supă, împărtășesc o rețetă cu ei!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu