Supă de usturoi

Supă de usturoi
Тип: Felul întîi
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Usturoiul se află în fruntea listei de antibiotice naturale , care luptă eficient împotriva răcelii fără a afecta microflora intestinală benefică. Acest legume picant, condiment este un excelent prevenirea infecții virale si anti-bacteriene, care este atât de necesară în toamna-iarna period.Vot de ce medicina tradițională recomandă consumul de usturoi, cât mai des posibil, în formă pură și ca parte a diferitelor feluri de mâncare. Astăzi "Cu Gust" vrea să împartă o rețetă pentru unul dintre ele - supa de încălzire a usturoiului . Primul curs apetisantă va salva atunci când primele simptome ale răcelii, și utilizarea regulată întărește sistemul imunitar, curata vasele de sange din placi de colesterol si normalizeaza ficatul.

Ingrediente

Gălbenușuri
4 buc.
Usturoi
100 g
Ulei de măsline
2 lingură
Pâine
200 g
Sare
dor de gust
Verdeață
0,5 tuffet
Apă
800 мl

Gătire

  1. 1Usturoi, coaja, se toaca fin si se prăjește în ulei de măsline până la roșu.
  2. 2Într-o tigaie, în care era prăjit usturoiul, se prăjește pâinea albă cubată.
  3. 3Se amestecă gălbenușele cu cremă, se adaugă iarbă de măsline și piper.
  4. 4Apa aduce la fierbere, sare și reduce căldura. Cu un șarpe subțire, amestecând constant, se toarnă amestecul de gălbenuș.
  5. 5Adaugati usturoi la supa, amestecati si indepartati-l de caldura.
  6. 6Se toarnă supă pe plăci, se adaugă crotonii și verdele tăiați.
Primele feluri de mâncare pot deveni un adevărat medicament, nu este vorba doar de supa de usturoi, ci și de bulion de oase sau de țelină succes pentru pierderea în greutate . Mănâncă delicios și sănătos! Și rețete utile pentru a împărtăși cu prietenii.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu