Supă de pui cu cascaval topit

Supă de pui cu cascaval topit
Тип: Felul întîi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Supa cu greu poate fi numită un fel de mâncare cu care poti seduce pe cineva. Dar este satisfăcătoare. De aceea, un castron mare, care ocupă un raft întreg de frigider, este o sursă de prânz sau cină, precum și absența unei dureri de cap pentru gospodina pentru două sau trei zile. Astăzi, echipa "cu gust" a decis să vă transforme ideea despre hrana obișnuită. Vă vom spune cum să faceți felul întâi dupa care se va forma rând. Supa de pui cu rulouri de cascaval topit este diferită de alte opțiuni. În primul rând, este mult mai satisfăcător decât oricare alt tip uneori. În al doilea rând, acest fel de mâncare este delicios chiar și fără carne. În al treilea rând, indiferent cât de mare este castronul, o familie de patru persoane îl va mânca într-o seară. Făinoase, chifteluțe, cereale, fasole - aceste ingrediente în trecut. Rotiți ruloul.

Ingrediente

Mărar
0,5 legătură
Ouă
1 buc.
Piper negru (măcinat)
doar de gust
Ceapă
1 buc.
Usturoi
2 căț.
Sare
doar de gust
Bulion de pui
1,5–2 l
Cartofi
3–4 buc.
Făină de grâu
80–100 g
Morcov
1 buc.

Gătire

  1. 1Se taie mărunt ceapa, cartofi - de grosime medie, se rad morcovii. Prăjiți ușor morcovii și ceapa în uleiul de floarea-soarelui.
  2. 2Se toarnă morcovul și ceapa prăjită în bulionul fierbinte. Adăugați cartofii, sare și piper.
  3. 3În mod separat, bateți oul. Adăugați niște sare și făină. Frământați aluatul. Scoate-o.
  4. 4Radeți cascavalul. Distribuiți-l peste aluat. Rotiți ruloul. Asigurați-vă că ați prins bine marginile și apăsați ușor. Tăiați în porțiuni de 1 cm.
  5. 5Rulourile primite se adaugă în castron cu supa cu 10 minute înainte ca supa să fie gata. Gatiti timp de 5 minute. Apoi adăugați usturoi tocat și verdeață tăiată. Așteptați încă 5 minute. Acoperiți castronul cu un capac și opriți focul.

Cine iubește supa groasă, poate găti două role, dar cei ce nu reprezintă o masă fără carne - o bucată de piept de pui. O porți va fi nedestulă, crede-mă. Distribuiți rețeta pe pagina dvs., dați o idee prietenilor.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu