Supă de mazăre

Supă de mazăre
Тип: Felul întîi
Timpul: 130 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Adesea, copiii refuză să mănânce mese de casă . Dar în grădiniță ei mănâncă alimente pentru ambele obraji! Mai ales supa de mazăre obișnuită. Apoi, fiind deja adulți, își amintesc cu entuziasm gustul grădinilor de grădiniță. Vă propunem să pregătiți supa de mazare , exact așa cum ne-a fost servit în grădiniță: bogat, parfumat, gros și neobișnuit de gustos. Amintiți-vă că mazărea din ea a fost fiartă aproape complet? Cum se obține acest lucru, mai degrabă a se vedea instrucțiunile de gătit!

Ingrediente

Cartofi
3–4 buc.
Apă
3 pahar
Morcov
2 buc.
Unt
50 g
Sare
dor de gust
Ceapă
1 buc.
Pâine
300 g
Mazăre uscată
1,5 pahar
Făină de grâu
1 lingură

Gătire

  1. 1Îndepărtați mazărea înainte de a găti.
  2. 2Clătiți mazărea cu apă și gătiți-o. Împreună cu mazărea, puneți-o într-o cratiță decojită și tăiată cu morcovi. După fierbere, adăugați sucul și gătiți-l la foc mic până când mazărea este gata (aproximativ 1,5 ore).
  3. 3Taiați fin ceapa și economisiți ulei vegetal. Coaceți cartofii și le tăiați în cuburi medii.
  4. 4În cratiță, topiți untul, adăugați făină, încălziți, toarnă într-un puț mic, gătiți ușor. Din oală cu mazare, scoateți morcovii, lăsând câteva felii. Se coaja cu mazărea și mazărea de cartofi cu morcovii rămași.
  5. 5Se toarnă bulionul în paste, se adaugă cartofii și se întoarce tigaia în foc. După fierbere, adăugați ceapa și sosul de unt la supa. Sezonul se gateste timp de 20 de minute pana cand cartofii sunt gata.
  6. 6Pâinea tăiată în cubulețe mici, subsuscul în cuptor. Serviți supa, presărați cu prăjituri crocante. supădemazăre
Nu vă puteți lipsi de gospodăria dvs. de o astfel de delicioasă, crezând în mod eronat că supa de mazăre poate cauza gazificare excesivă . În cantități rezonabile, vasul va beneficia numai, deoarece conține atât de multă proteină valoroasă! Gatiti-va pentru sanatate, nu uitati sa impartasiti retete cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu