Supă de bere

Supă de bere
Тип: Felul întîi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Berea și cârnații sunt tot ceea ce majoritatea dintre noi știu despre bucătăria din Germania.  Puteți să notați câteva rețete cu ușurință și plăcere în cartea dvs. de bucate - și gătiți, gătiți, gătiți. Vă vom oferi un fel de mâncare cu bere și cârnați . Nu e originală? Nu săriți la concluzii. Această supă de bere nu este supa obișnuită de pui pe care sunteți obișnuit să o gătiți. Aici  e cașcaval, carne afumată și verdeață. Destul pentru o combinație neobișnuită, nu-i așa? Memorabilă și delicioasă - așa aș spune. Încearcă!

Ingrediente

Cașcaval
150 g
Bere-bruna
0,5–1 l
Chili
1/2 buc.
Ceapă
1 buc.
Verdeață
1 legătură

Gătire

  1. 1Decojiți ceapa. Tăiați mărunt.
  2. 2Acum tăiați coaste de-a lungul osului și cârnații - în cercuri.
  3. 3Întreaga brânză poate fi tăiată în cuburi sau rasă.
  4. 4Preîncălziți uleiul vegetal într-un cazan sau într-o oală cu un fund gros. Se prăjește ceapă până se rumenește.
  5. 5Când ceapa este gata, adăugați niște coaste și cârnați. Se prăjește toate ingredientele timp de aproximativ 5 minute.
  6. 6Adăugați berea în tigaie. Cantitatea pe care o alegeți la discreția dvs., în funcție de cât de gros ar trebui să fie supa.
  7. 7Se toarnă brânza și ardei iute în castron. Se amestecă bine și așteptați până se fierbe. Apoi scoateți tava din foc.

Serviți cu verdeață , paine sau pesmeți. Mulți adaugă smântână. Sunteți de acord, nu chiar felul întîi tradițional. Aceasta nu este supa- borș. Dar cît de original, aromat, delicios. Salvați în marcaje și sfătuiți prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu