Supă cu pui și ciuperci

Supă cu pui și ciuperci
Тип: Felul întîi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Nu am avut niciodată o rețetă exactă pentru supă. La ingredientele de bază, adesea adaug carnea disponibilă în frigider. Dacă este carne tocată, fac mereu chifteluțe. Cu condimente cu totul altă poveste: pe raft pentru mai mult de douăzeci de plante aromatice și amestecuri diferite ale acestora, și aleg la gust, cât de des recomand cititorilor noștri. Dar când gătesc așa ceva îmi pun rețeta în față. E o supă de  lapte cu pui , tăiței și legume, dar  nu este ca ceea ce obișnuiți să gătiți. Utilizați mazăre proaspătă sau congelată și porumb, nu regretați brânza și ciupercile. 

Ingrediente

Lapte
250 мl
Mazăre
160 g
Ceapă
1 buc.
Bulion de pui
750 мl
Făină de grâu
6 linguri
Usturoi
4 căț.
Piper negru (măcinat)
doar de gust
Unt
5 linguri
Piept de pui
300 g
Țelină
120 g
Tăiței
230 g
porumb
200 g
Morcov
130 g
Cașcaval
150 g
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1Se topește untul din recipient. Adăugați ceapa tăiată. Se prăjește timp de 5 minute până ce devine transparent.
  2. 2Se adaugă usturoiul măcinat, morcovul, ciupercile și țelina, tăiate în cuburi. Se prăjește timp de 4 minute la foc mic.
  3. 3Se amestecă masa vegetală, se adaugă făina. Așteptați 1 minut.
  4. 4Se toarnă laptele și bulionul rece. Se amestecă. Când supa începe să se îngroașe, adăugați condimente, mazăre, porumb, carne de pui tăiată. Faceți un foc minim. Acoperiți supa cu un capac și gătiți timp de 15 minute.
  5. 5Gatiti taitei de ou conform instructiunilor de pe ambalaj.
  6. 6Scoateți capacul, adăugați o parte de brânză rasă. Când se topește, adăugați o altă parte. Și așa, până când nu se termină tot cheddarul. Puneți tăiețeii în castronul cu supă. Așteptați 3 minute. Gata.

Prietenii cu care am împărțit rețeta pregătirii, au întrebat imediat dacă este o supă gustoasă, dacă o încălzim din nou . Sunt sigur că da. Dar nu trebuia să-l încălzesc - chiar și cel mai mare castron cu acesta s-a mâncat în jumătate de oră. Vrei să înveți cum să gătești la fel de delicios? Salvați rețeta. 

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu