Supă cu lămâie

Supă cu lămâie
Тип: Felul întîi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

O cină completă nu se poate face fără prima fel de mâncare care trezește stomacul. Ea poate mufla sentimentul de foame, dar in acelasi timp creste apetitul. arta sa de gătit constă în faptul că primul fel de mâncare nu a fost, în același timp, a doua și a treia. De exemplu, satisfăcând Solyanka capabil să satisfacă chiar și foametea cele mai brutale. Dieta supa , care «Cu rafale» să vă spun astăzi este mare ca un prim curs, și salvează figura. Nu este surprinzător, deoarece este lamaie supa de la Anita Lutsenko - antrenor personal l fitnesu.V nici carne, nici brânză, dar supa cu supa de legume este saturată și prăfos din cauza orezului și linte.

Ingrediente

Lămâie
1 buc.
Usturoi
2 buc.
Ulei de măsline
1 lingură
Linte
150 g
Coreandru
4 buc.
Ceapă
1 buc.
Curcumă
0,3 linguriță
Sare
dor de gust
Orez
150 g

Gătire

  1. 1Am pregătit bulionul. În timp ce apa se încălzește, tăiați rădăcina de patrunjel și țelină. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 30 de minute la căldură scăzută.
  2. 2Timp de jumătate de oră, se toacă ceapa și usturoiul, se prăjește într-o cratiță cu ulei de măsline cu turmeric (5 minute).
  3. 3Adăugați orez și linte la ceapă cu usturoi, păstrați câteva minute pe un foc mic și toarnă în bulion. Gatiti timp de 25 de minute pana cand este complet gata.
  4. 4Se rupe coaja de lamaie, se stoarce sucul si se adauga la supa. Garnitura cu frunze de cilantro. Gata!
Deci, veți obține o supă delicată pentru scădere în greutate , în care puteți adăuga pașnică la alegere sau puteți scoate din ingredientele de țelină. Condimentele se folosesc de asemenea pentru a gusta, dar coaja și fără ele va face vasul foarte parfumat. Când serviți, decorați o porție cu o felie de lămâie. Grăbește-te să încercăm reteta noastră și să o împărtășim cu ceilalți!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu