Supă cremă de dovleac

Supă cremă de dovleac
Тип: Felul întîi
Timpul: 45 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Multe sunt cunoscute despre beneficiile dovleacului. În plus, această legume strălucitoare poate îmbunătăți starea de spirit, ceea ce uneori nu este suficient pentru o toamnă ploioasă. Și chiar din dovleac nu se va recupera niciodată, indiferent cât de mult ați mâncat-o. Și acesta este un fapt important pentru toți oamenii care se luptă pentru totdeauna cu excesul de greutate ! Una dintre cele mai bune categorii de feluri de mâncare care pot fi făcute din dovleci este piure de supă . Și toate pentru că dovleacul face primele preparate bine parfumate și apetisante. Și beneficiile lor pentru organism sunt de nepretuit!

Ingrediente

Ulei de măsline
1 lingură
Sare
dor de gust
Ceapă
1 buc.
Dovleac
700 g
Bulion
1,5 l
Morcov
3–4 buc.

Gătire

  1. 1Coaceți morcovii și ceapa, le tăiați în cuburi. Îndepărtați coaja din dovleac, scoateți semințele și apoi tăiați-o în felii.
  2. 2În foc, puneți o tavă cu un fund gros și încălziți uleiul în ea. Puneți ceapa până când este transparentă și adăugați morcovii cu dovleac. Se toacă legumele timp de 5 minute, fără a uita să se amestece constant.
  3. 3Adăugați bulion, aduceți la fierbere și gătiți legumele până când devin moi, aproximativ 30 de minute, adăugați sare pe gust.
  4. 4Se taie supa pregătită cu un malaxor.
  5. 5Înainte de a servi, decorați cu verde și adăugați o mică cremă.

Acest primul curs are un gust foarte delicat și plăcut. Pregătiți-o pentru familia dvs. și spuneți-le prietenilor despre această rețetă simplă!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu