Sudzhuk

Sudzhuk
Тип: Gustări
Timpul: 40 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 4

O sărbătoare nu poate fi făcută fără vase de carne . Cârnați este unul dintre cele mai populare și accesibile. Și rupe să-l pregătești, nu neapărat. Este suficient să mergeți la cel mai apropiat magazin și să cumpărați produsul finit. Dar dacă aveți timp și dorință, pregătiți cârnați acasă. Această nominalizare a fost inventată de nomazi. Popoarele turcilor insistă că sujuk este antena lor națională. Dar puteți întâlni soiuri de sudzhuk în bucătăriile multor țări. Frigiderele moderne au facilitat depozitarea produselor alimentare, iar în vremurile trecute a trebuit să recurgă la viclenie: nomazii au uscat carnea și, când a fost complet deshidratat, au fost ascunși în saci. Produsul este obținut cu conținut ridicat de calorii. Dar, chiar dacă numărați calorii, uneori vă puteți permite să mergeți dincolo.

Ingrediente

Zahăr
1,5 lingură
Cimbru
1 linguriță
Oțet
200 мl
Intestine
2 buc.
Boia de ardei
2 linguriță
Carne de vită
1,1 кg
Sare
1,5 lingură
Coniac
85 мl

Gătire

  1. 1Pregătiți castraveți de vită tocată. Treceți carnea prin mașina de tocat carne și adăugați sare, zahăr, piper, boia de ardei și cimbru. Se amestecă bine.
  2. 2Adăugați umplutura de cognac și agitați din nou.
  3. 3Acoperiți masa de forță cu un film și trimiteți-l la frigider timp de 24 de ore.
  4. 4Curățați curajul porcului. Înainte de curățare, le puteți înmuiți în oțet.
  5. 5Umpleți intestinele cu carne tocată și legați-o de ambele părți. Asigurați-vă că nu există aer în intestin.
  6. 6Suspendați cârnații într-un loc răcoros, cu o bună ventilație. Este posibil pe balcon. Dacă pe balcon nu există răcire, puneți cârnații în frigider. Lăsați-l acolo timp de 3 zile.
  7. 7După 3 zile, începeți rularea cârnați astfel încât să devină mai uniformă. Utilizați un știft de rulare pentru acest lucru. Începeți mișcarea încet și cu atenție. Apoi acționează mai îndrăzneț. Roll sudzhuk nevoie de 1 timp pe zi timp de 10 zile.
  8. 8După fiecare lansare, trimiteți cârnați înapoi la balcon (sau la frigider). În acest timp, cârnații trebuie să se usuce bine. Gata!
Pentru a face cârnații foarte gustoase, trebuie să gătiți umplutură fină. Dacă nu sunteți sigur dacă carnea tocată sa dovedit bine, se prăjește o bucată mică de pe ea. Verificați dacă există suficiente condimente în el și începeți să gătiți. Când soujuk este gata, felii felii subțire mezeluri împreună cu coajă și servi ca un snack gustare rece . Aceasta este o masă excelentă de masă la masa festivă. Asigurați-vă că pentru a salva reteta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu