Suc tkemali

Suc tkemali
Тип: Alte
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Acești georgieni tkemali gurmanzi recunosc imediat, nu pot fi confundați cu nimic! Cu el, orice carne sună într-un mod nou, și shish kebab dobândește un gust incomparabil. Ce este secretul? Sosul autentic este realizat din acid alycha și menta. Din păcate, găsirea acestor componente în afara Georgiei - nu este o sarcină ușoară, astfel încât bucătari face de multe ori variante de cult de realimentare «Cu rafale» în grabă de a împărtăși propria lor tkemali rețetă, cât mai aproape posibil cu originalul, dar cu ingredientele disponibile .. În plus, acest sos poate fi salvat pentru iarna .

Ingrediente

Mărar
1 tuffet
Mentă
1 tuffet
Busuioc
0,5 tuffet
Coreandru
1 tuffet
Chili
1 buc.
Usturoi
15 căț.
Sare
1 linguriță
Zahăr
6–7 lingură
Alycha
2 кg
Koriandru
1 linguriță

Gătire

  1. 1Alychu (sau prune neagră acru), se spală, apoi se pune într-un vas de email și se toarnă apă la aproximativ 1 cm deasupra fructului. Puneți focul și gatiți-l timp de 10 minute după fierbere.
  2. 2Puneți prunele în gură, drenând bulionul într-o altă tigaie.
  3. 3Așezați fructele printr-o sită, aruncând oasele și pielea. Rețetădesostkemali
  4. 4Grind busuioc, menta și mărar. Usturoiul a lăsat prin presă.
  5. 5În cartofi piureți, adăugați verdețuri, sare, zahăr, coriandru, usturoi, ardei roșu tăiat opțional. Retetadesostkemali
  6. 6Dacă sosul este foarte gros, diluează-l cu un decoct de prune. Puneți tkemali într-un foc lent, amestecând, gătiți timp de 15 minute.
  7. 7Sosul este gata de utilizare. Dacă doriți să îl păstrați pentru iarnă, distribuiți piureul peste borcane sterilizate, adăugați fiecare 2 linguri. l. uleiul de floarea soarelui, apoi se rostogoleste. Răsuciți răsucirile înfășurate și acoperiți-le cu o pătură până când se răcește complet. Păstrați piesa de prelucrat într-un loc răcoros. Rețetădesostkemali
Sosul Tkemali este un ingredient obligatoriu soup kharcho . Iubitorii acestei prime feluri de mâncare trebuie doar să facă lucrarea propusă! Vă recomandăm să salvați rețeta în marcaje.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu