Suc de bacon

Suc de bacon
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 10

Oamenii de orez vor aprecia cu siguranta noua reteta! Și cei care încă nu au rasproboval acest produs, tocmai au devenit admiratori. Slanina în coaja cu condimente aromatice și usturoi va deveni o gustare obligatorie a fiecărei sărbători, fără a se putea compara un fir de magazie. Pentru un rezultat inteligent, dați prioritate grăsimii cu un strat de carne. Puteți folosi combinația condiment pregătită sau puteți crea un buchet la discreția dvs. Paprika, coriandru, piper negru, ghimbir, frunze de dafin se vor potrivi perfect.

Ingrediente

Muștar
20 g
Usturoi
7 căț.
Sare
dor de gust
Slănină
1,5 кg

Gătire

  1. 1Salo tăiat în bucăți mici, usturoi pompeguyte generos, presărați cu mirodenii, apoi acoperiți cu muștar pe toate laturile.
  2. 2Îndepărtați grăsimea într-o folie și puneți-o în frigider pe timp de noapte.
  3. 3Dimineața, scoateți legăturile din frigider, puneți-le în cuptor și coaceți timp de 30-40 de minute. la 200 de grade. Apoi desfaceți folia și gătiți încă 10 minute pentru a forma o crustă frumoasă. " jpg "/> baconcopt
Acest aperitiv este delicios atât la cald, cât și la frig, este perfect depozitat în frigider, dar este puțin probabil că va trebui să rămână acolo mult timp ... Salo se dovedește extraordinar de moale, coaja practic pleacă. Asigurați-vă că pentru a pregăti acest vas superb și nu uitați să împărtășiți rețeta cu prietenii tăi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu