Spirala de cartofi

Spirala de cartofi
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Ce fel de lucruri se poate găti din cartofi dacă oaspeții sunt pe prag? Fry - corny, gatiti piure de cartofi - prea banal ... «Cu rafale» este rețeta neobișnuit de clare, aromatice cartofi-brânză gustare , care este exact surpriza tuturor testelor pentru de cartofi! spiralache nu conține făină, deci este important să alegeți un soi cu conținut ridicat de amidon. Puteți pregăti tuberculii în două moduri. Sudându-le într-o uniformă și apoi pur și simplu decojind pielea, veți asigura siguranța completă a amidonului, ceea ce este atât de necesar pentru vâscozitatea aluatului. Dacă pregătiți spiralele din cartofi pre-curățați, adăugați o lingură suplimentară de amidon în aluat.

Ingrediente

Cartofi
500 g
Lapte
3 lingură
Ouă
1 buc.
Amidon
10 g
Parmezan
40 g
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Se curata cartofii cu cartofi. Se toarnă laptele, se adaugă brânză, amidon, ou, sare și piper. Se amestecă bine.
  2. 2Într-o tigaie adâncă, încălziți bine uleiul vegetal. Pungă de cofetărie sau doar un pachet cu umplutură de porumb tăiat cu pastă de cartof. Extrudeți aluatul în ulei fierbinte sub forma unei spirale. Odată ce spirala este vopsită cu aur, înțelegeți-o!
  3. 3Serviți cu o varietate de sosuri. Cetchup cu usturoi și busuioc, maioneză de casă cu muștar Dijon, smântână cu ierburi - alegeți ceea ce vă place cel mai bine sau totul!
Gustați în grabă este gata! Vă asigurăm că chiar și cei care nu au pregătit niciodată așa ceva vor reuși. Apropo, forma unei gustări poate fi orice: bastoane, bile, cârlige ... Dar spiralele, desigur, arata mult mai interesante. Aveți grijă de prietenii dvs. și faceți mai crocante!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu