Sos tartar

Sos tartar
Тип: Alte
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Sosul francez tartar este familiar, fără îndoială, toată lumea. În ea, tandrețea de smântână, piquancy de castraveți și prospețime de verdeață sunt combinate cu succes. Toate componentele sosului subliniază și completează gustul reciproc. Este un aditiv minunat la carne, pasăre, pește, pansament universal pentru salate de legume, în general, un produs indispensabil! "Cu Gust" se grăbește să împartă rețeta clasică pentru sosul de tartru.

Ingrediente

Muștar
1 lingură
Ulei de măsline
0,5 lingură
Verdeață
0,5 tuffet
Suc de lămâie
1 linguriță
Ouă
2 buc.
Sare
dor de gust
Smântână
120 g
Ceapa verde
0,5 tuffet

Gătire

  1. 1Ouăle de pui fierbe greu. Se răcește, curăță, separă gălbenușurile. Se amestecă gălbenușurile de ou gătite cu gălbenele crude de ouă de prepelită (riscul de a prinde salmonella din ouăle de prepeliță este minimizat). Adăugați muștar dijon, amestecați bine.
  2. 2Se amestecă ușor masa, se toarnă cu grijă uleiul vegetal. Adăugați castraveți fin tăiați, veverițe fierte fierte, verdețuri de mărar tocată și ceapă.
  3. 3Continuați să se amestece, se adaugă smântână, se toarnă în suc de lamaie, se adaugă sare, piper și se amestecă totul. Puteți încerca! sostartarclasic
O bogată paletă de gust, ingrediente naturale, simplitatea gătitului - aceasta este garanția popularității acestui sos . Odată ce ați gătit, nu puteți face fără ea. Și prietenii vor cere cu siguranță o rețetă!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu