Sos de afine pentru carne

Sos de afine pentru carne
Тип: Alte
Timpul: 30 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Sosul corect selectat este capabil să creeze minuni cu un fel de mâncare. Sosul de afine, de exemplu, îmbogățește perfect gustul cărnii. Acest sos dulce și acru americanii de obicei hrănite la sos de curcan Ziua blagodareniya.Klyukvenny este atât de bun încât amintește gem, și toate datorită ingredientului principal. Cranberries conțin o cantitate imensă de acizi organici și stimulează imunitatea excelentă! Utilizați pentru un sos coapte cranberries, are o culoare luminos de culoare burgundă. Într-un caz extrem, este posibil să se ia fructe de pădure congelate href="https://sovkusom.ru/kak-zamorazhivat-yagody-i-frukty/"> .Deși, de obicei, sos servit cu carne, vegetarieni cu siguranță va mulțumi paste cu sos de afine. sos de afine

Ingrediente

Sare
1 pic.
Apă
2 pahar
Suc de portocale
2 lingură
Zahăr
6 lingură
Merișor
3 pahar

Gătire

  1. 1Într-o cratiță medie se toarnă apa, se toarnă afinele, se adaugă zahăr și sare.
  2. 2Simmer sosul la căldură scăzută. Apa se va evapora, iar merișorul va începe să elibereze pectină. Lăsați să fiarbă aproximativ 20 de minute. Apoi scoateți tigaia din foc.
  3. 3Se adaugă sucul de portocale, se amestecă. Sosul este gata!
Această rețetă este incredibil de simplă, astfel încât gătitul se transformă într-un proces plăcut. Îl puteți îmbunătăți adăugând condimentele preferate, sucul de miere sau de lamaie!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu