Sorbet din pepene verde

Sorbet din pepene verde
Тип: Deserturi
Timpul: 15 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 8

Sorbutul din pepene verde este un simbol al sezonului de vara. Sweet, proaspăt și gustos desert rece mai ales ca și copiii. Congelate piure de boabe este inofensiv și este preparat într-o clipită, și cu un design adecvat va face senzație la birou. «Cu rafale» vă va prezenta o reteta care este capabil de a deveni un adjuvant la dieta sau să fie un tratament rece pentru întreaga familie. Home sorbet pot fi preparate cu și fără sirop de zahăr. Dacă ne menținem o rețetă simplă, aveți nevoie doar de un pepene verde, congelator, blender si forma convenabil pentru congelare.

Ingrediente

Pepene verde
1 buc.

Gătire

  1. 1Puneți pepene verde în bucăți mici, îndepărtați oasele de pe el. Cel mai bine este să alegeți un soi fără ele.
  2. 2Răspândiți bucățile de pepene verde pe un plat, acoperind-o cu o hârtie de pre-film sau ceară. Puneți-le în congelator până când se îngheață.
  3. 3În porții mici, se macină bucățile într-un blender la o consistență de piure. Amestecul de pepene se pune într-un recipient profund și se lasă în congelator timp de încă o oră.
Sorbet este pregătit de la lămâi , mere, căpșuni, portocale și alte fructe de pădure și fructe. Nu se potrivesc doar fructe foarte fibroase, care este dificil de a se macina intr-o masa omogena cu un blender. Deseori acest desert este preparat cu rom, vodca sau vin port, iar un pepene verde pentru o astfel de combinație este mai mult decât potrivit.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu