Somon copt

Somon copt
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Puteți susține mult timp în ce țară a fost preparată pentru prima dată acest fel de mâncare. Francezii îl numesc , ceea ce înseamnă "somon sub crustă". În Danemarca și Germania, este considerată una dintre mâncărurile tradiționale de Crăciun și coapte cu legume și condimente. Nu trebuie să fim bucătari profesioniști sau să așteptăm Crăciunul. Este suficient să cumpărați mai multe ingrediente și să aplicați abilitățile culinare ale amatorilor pentru a decora într-un mod special masa festivă .

Ingrediente

Ouă
1 buc.
Koriandru
0,5 linguriță
Foietaj
500 g
Ulei de măsline
2 lingură
Parmezan
70 g
Somon
400 g
Sare
dor de gust
Lămâie
1 buc.
Spanac
300 g

Gătire

  1. 1Separați peștele, separați fileurile și pielea. Se taie fileul cu bucăți alungite. Sareti si piperati pestele, apoi stropiti cu suc de lamaie.
  2. 2Preîncălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Tăiați spanacul și puneți-l pe tigaie. Sare și piper spanac la gust. Adăugați coriandrul și coaja de 1 lămâie.
  3. 3Adăugați crema (20% grăsime) la spanac și amestecați totul. Se aduce amestecul la fiert și se toarna timp de 5 minute, astfel încât cea mai mare parte a lichidului se evaporă și umplutura are densitatea necesară.
  4. 4Se toarna brânza pe un răzătoare și se adaugă spanacul. Se amestecă totul și se îndepărtează de foc.
  5. 5Răspândiți pe suprafața de cofetărie fină pulverizată, presărată cu făină. Scoate-o. Răspândiți jumătate de spanac pe aluat. Acesta va fi primul strat. Felii de somon vor deveni al doilea strat. Și restul umplerii este al treilea strat final.
  6. 6Faceți tăieturi pe părțile laterale ale aluatului și legați-l într-o coadă. Înfășurați aluatul pe lateral.
  7. 7Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Împingeți oul cu o mînă și amestecați-l cu o prăjitură. Trimiteți-l pentru a coace în cuptor timp de 30-40 de minute.

Când antena este gata, nu grăbiți să o tăiați ca rolă . În primul rând, surprindeți oaspeții dvs. cu apariția unui pește, iar apoi lăsați-i să admire gustul. Un astfel de pește pe care nu l-ai încercat. Este imposibil să vă distrugeți! Vom verifica?

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu