Smoothies cu afine

Smoothies cu afine
Тип: Băuturi
Timpul: 15 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Cocktail-urile de Berry - a lovit sezonul de vară! Vitaminele cu smântână vor da un start la sifon cu cantitatea de zahăr și se vor reîmprospăta, precum și limonada. Prin urmare, ne grăbim să împărtășim cu cititorii o rețetă excelentă pentru un amestec de afine, pere și verdețuri. Poate că merită menționată proprietățile benefice ale afine , fructe de padure cu un set unic de nutrienți și vitamine. Aici și magneziu pentru întărirea sistemului nervos și substanțe care normalizează metabolismul și antioxidanți. Sucul de afine este considerat mai util decât merele, strugurii și chiar rodia! Și afinele intensifică efectul medicamentelor care coboară zahărul în sânge. "Cu Gust" a decis că o bacă utilă ar trebui făcută și mai delicioasă. În planșele propuse se va suna într-un mod nou, picant și rafinat! Deci, pregătim ...

Ingrediente

Coacăză
1 pahar
Spanac
60 g
Pară
1 buc.
Scorțișoară
0,5 linguriță

Gătire

  1. 1Se toarnă laptele de migdale (sau nucă de cocos) într-un blender, apoi se adaugă afinele proaspete sau dezghețate, perele decojite, scorțișoară. Spanacul este trimis la ceașcă în ultimul rând.
  2. 2Strângeți toate ingredientele la viteză ridicată până când acestea sunt netede. Gata!
Laptele de legume nu este atât de ușor de văzut pe rafturile magazinelor noastre, deci poate fi înlocuit cu iaurt natural fără aditivi. Sperăm că vă va plăcea acest cocktail ! Prietenii dvs. vor fi cu siguranță fericiți dacă împărțiți o rețetă cu ei.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu