Smântână smântână cu căpșuni

Smântână smântână cu căpșuni
Тип: Deserturi
Timpul: 20 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 2

Jelly - acesta este, probabil, unul dintre cele mai confortabile deserturi. În primul rând, acesta poate fi pregătit în avans și, în al doilea rând, ingredientele și aditivii pot fi diferiți în siguranță. Alegeți fructe proaspete sau congelate pentru sezon. Cu căpșuni, desigur, va fi pur și simplu delicios! Gelatina pentru smântâna este recomandabil să se utilizeze instantaneu. Pregătiți jeleu cu un plic folosind mai puțină apă decât cea indicată în instrucțiuni. Deci stratul de fructe de padure se va apuca mai repede. De asemenea, jeleu de fructe poate fi înlocuit cu un jeleu transparent pentru un tort, îngheață în aproape câteva minute.

Ingrediente

Apă
0,5 pahar
Căpșune
300 g
Zahăr praf
4 lingură
Smântână
500 g
Gelatină
10 g

Gătire

  1. 1Gelatina este dizolvată în apă caldă. Combinați smântână cu zahăr pudră (cantitatea variază în funcție de dorință).
  2. 2Se amestecă gelatina cu smântână și se toarnă peste kremankam.
  3. 3Pregătiți jeleul de căpșună conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Căpșunile sunt tăiate în bucăți aleatorii, se pun pe un strat înghețat și se umple cu jeleu de căpșuni. Puneți frigiderul până când este complet solidificat.
Se dovedește foarte luminos și ușor. O altă idee culinară: pregătiți un tort de jeleu, turnând straturile într-o formă (de exemplu, silicon). Înlocuiți smântână cu iaurt - aveți un desert cu calorii reduse. Bucurați-vă prietenii cu mâncare delicioasă, împărtășiți o rețetă cu ei!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu