Sherbet acasă

Sherbet acasă
Тип: Deserturi
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Sherbet - un tratament care vine din copilărie. Și dacă, înainte de a fi pregătită în conformitate cu tradițiile și rețetele din Est, acum ceea ce oferă producătorii este doar la fel de distanțat de sherbet. Ei bine, dacă cofetăriile schimba în mod deliberat rețetele, de ce nu putem face același lucru? Să încercăm să pregătim serbet la domiciliu . Din moment ce sezonul de fructe de padure este in plina desfasurare, alegem capsunile ca ingredient principal, petreceti 20 de minute si trimiteti un tratament la frigider. Și rezultatul? Este imposibil să descrii gustul cu cuvintele. Este necesar să încercați.

Ingrediente

Miere
80 g
Vodcă
1 lingură
Lămâie
1 buc.
Căpșune
500 g

Gătire

  1. 1Spălați fructele și îndepărtați frunzele. Îndepărtați căpșunile într-un blender până când se curăță.
  2. 2Pentru a îndepărta toate semințele, ștergeți cartofii sfărâmați cu o sită fină.
  3. 3Se amestecă sucul de 1 lămâie, miere și vodcă într-un bol separat.
  4. 4Adăugați piureul de căpșună finit la masa de miere și amestecați bine.
  5. 5Se toarnă masa rezultată într-un recipient și se trimite la frigider timp de 3 ore. Scoateți recipientul din frigider la fiecare jumătate de oră și amestecați masa cu o măturică pentru a face o bucată de gheață fină.
Serbetul pregătit poate fi servit prin decorarea cu frunze de menta. Mulți oameni folosesc băuturi alcoolice în loc de vodcă. Pentru acest desert este de asemenea potrivita o capsune congelata, ceea ce inseamna ca o puteti gati pe tot parcursul anului. Desigur, acest desert de căpșuni este popular datorită gustului său incredibil. Dar, de asemenea, are o culoare surprinzător de strălucitoare. Sunt de acord, acesta este ceea ce aveți nevoie!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu