Scroafe marinate de casă

Scroafe marinate de casă
Тип: Felul doi
Timpul: 45 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Datorită nevoii de curățare și preparare, precum și un gust pronunțat, peștele este considerat un produs specific. Din moment ce poate fi o mulțime de complicații, dar fiecare minut petrecut pe ea este mai mult decât feluri de mâncare tandrete compensate. În lumea clasice culinare ocupă un loc special pește în sos de tomate ... Aproape toate tipurile de pește sunt perfect combinate cu rosii, dar cea mai potrivită mare. Chiar și aici există o rochie - macerat marinat în roșii. Acest pește minunat are o carne moale cu grăsime medie și necesită doar acompaniament de fructe și legume. aciditate Lumina declanșează aroma si suprima mirosul caracteristic, ci pentru că roșiile sunt mai potrivite vsego.Ot «Cu rafale» știți, cum să murarea macrou , astfel încât vasul sa dovedit un regal!

Ingrediente

Carnație
2 buc.
Ceapă
2 buc.
Sare
1 lingură
Apă
200 мl
Oțet
1,5 lingură
Macrou
2 buc.
Sos de roșii
250 мl
Zahăr
1 lingură

Gătire

  1. 1Noi pregătim marinada. Puneți apă pe foc, adăugați mirodenii (sare, două tipuri de piper, cuișoare, frunze de dafin și zahăr) și aduceți-l la fierbere.
  2. 2Adăugați sosul de roșii, așteptați amestecul să fiarbă din nou. Apoi se toarnă oțet (9%) și se menține focul încă 5 minute. Marinada este gata.
  3. 3Pregătiți macrou (spălați, coajați și curățați din interior) și tăiați în bucăți mici peste creastă, scoțând oasele.
  4. 4Tăiați ceapa în semilune și împărțiți-le în două. Mai întâi puneți partea inferioară a recipientului în care se va mula (întotdeauna cu un capac). Apoi puneți peștele și acoperiți-l cu ceapa rămasă. Se toarnă o marinadă răcită, ușor caldă, se acoperă și se lasă în frigider pentru noapte.
Acest lucru nu a murat numai în tomate, deci dacă nu ați găsit macrou, utilizați hering pentru aceeași rețetă. Și pentru ca gătitul să fie distractiv, vom împărtăși cu dvs. un mic magazin culinar: curățați peștele atunci când nu este complet dezghețat. Deci este mai ușor de curățat. Bucurați-vă de un pește delicios și împărtășiți rețeta delicioasă cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu