Sărfurile umplute de usturoi

Sărfurile umplute de usturoi
Тип: Gustări
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Timpul de recoltare pentru iarnă se apropie. Ai deja fructe de padure congelate, compot gatit si gem? Dacă este așa, este timpul să vă amintiți retetele castravetelor ușor sărate și roșiile toclate și, de asemenea, să completați cartea de bucate cu noi descoperiri interesante. Cum faci mâini umplute de usturoi ? Dacă nu ați încercat această gustare savuroasă, ați pierdut mult. În orice ocazie a fost organizată sărbătoarea, săgețile de usturoi murătură plecau de pe masă. În multe case nu există nici măcar cel mai mic borcan rămas până la iarnă, astfel încât de la an la an amante fac mai multe și mai multe piese. Verificați dacă urmați exemplul acestora. Toate aceste ingrediente sunt proiectate pentru 0,5 l.

Ingrediente

Oțet
50 g
Sare
1 lingură
Zahăr
1 lingură

Gătire

  1. 1Spălați bine săgețile și le tăiați în bucăți de 5 până la 10 cm în lungime.
  2. 2Aruncați piper negru, sare, zahăr și frunze de dafin în fundul unei cutii de jumătate de litru.
  3. 3Se fierbe apa.
  4. 4Foarte strâns puneți săgețile de usturoi într-un recipient de sticlă.
  5. 5Turnați săgețile cu apă clocotită și acoperiți borcanul cu un capac. Permiteți împușcăturilor să stea în apă timp de 20 de minute.
  6. 6Se scurge toată apa într-o cratiță și se fierbe din nou saramura.
  7. 7În timp ce saramura este încălzită în foc, se adaugă oțet în borcan.
  8. 8Se toarnă săgeata din nou cu brânza de fierbere și se rotește borcanul cu capacul.
  9. 9Înfășurați borcanul cu o pătură și așteptați până se răcește complet.
Când banca sa răcit complet, duceți-o la un loc răcoros (pivniță sau frigider). Înainte de a deschide borcanul și de a vă bucura de rezultat, vă sfătuim să așteptați cel puțin o lună. Și dacă veți dura mai mult, gustul va fi chiar mai bun. Puneți pe roșii murate, castraveți sărate și săgeți de usturoi. Se taie untură și pâine neagră, se fierb cartofii - și o cină excelentă este gata! Dacă prietenii dvs. nu știu deja această rețetă, asigurați-vă că le-ați spus.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu