Sânii de pui în cuptor

Sânii de pui în cuptor
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Carnea de pui este recunoscută ca fiind una dintre cele mai versatile alimente. Este perfect combinat cu legume și fructe, iaurt și miere, fructe de padure și ierburi, vin alb și roșu. Coacerea pui cu lămâie , cartofi, mere, roșii, gutui. În acest caz, filetul de pui conține o cantitate mare de proteine ​​și este considerat nutritiv, dar dietetic. "Cu Gust" vă va spune cum să pregătiți pieptul de pui , din care toată lumea va fi încântată !

Ingrediente

Vin alb sec
80 мl
Cimbru
1 linguriță
Suc de lămâie
2 lingură
File de pui
4 buc.
Usturoi
3 lingură
Sovârf
0,5 lingură
Lămâie
1 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Pregătiți sosul. Preîncălziți uleiul de măsline, adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut. Curățăți lamaie de lamaie și adăugați ulei împreună cu vinul, sucul de lamaie, oregano, cimbru și sare. Se amestecă și se toarnă într-un vas de prăjire.
  2. 2Puneți sub formă de piept de pui, presărați cu ulei de măsline. Sare și piper. Se taie felii de lămâie și se pun pe partea superioară a fileurilor și pe lateral.
  3. 3Coaceți timp de 30-40 minute la 200 de grade. Când sânii sunt rumeniți, scoateți-i din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați-l timp de 10 minute.
Serviți file de pui în sos cu cartofi sau legume coapte . Această pui este combinată cu vinuri albe saturate sau roșu deschis, care nu va rupe gustul puiului. Experimentați-vă cu noi și bucurați-vă de apetitul dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu