Sandvișuri fierbinți cu pui

Sandvișuri fierbinți cu pui
Тип: Dejun
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 12

Dacă nu vă gândiți la viață fără fast-food - aceasta este mâncarea pentru voi. Dacă încercați să mâncați în mod corespunzător (sau aproape pe bună dreptate) - acesta este vasul pentru voi. Dacă adorați o masă gustoasă și consistentă - acest fel de mâncare este doar pentru dvs. În general, renunțați și nu aveți șansa de a încerca! Faceți un munte de sandvișuri calde într-o singură cădere? Nimic nu este mai ușor. Cumpărați chiflele obișnuite "Sănătate" sau cele pentru burgeri, apoi uitați-vă la conținutul frigiderului. Avem acest pui coapta cu brânză și un busuioc parfumat. Deci, hai să mergem!

Ingrediente

Unt
50 g
Pui
400 g
Mozzarella
300 g
Ketchup
80 мl
Chiflă
12 buc.
Busuioc
1 tuffet
Usturoi
3 căț.
Cașcaval
30 g

Gătire

  1. 1Carne de pui (piept sau pulpă de la gheare) prăjiți sau coaceți fără sare. Când se răcește, dezasamblați fibrele. Acest lucru se poate face în avans.
  2. 2Tăiați chiflele în jumătate. Așezați părțile inferioare pe o foaie de copt. În partea de sus cu pui gătit și se toarnă peste ketchup. Cu sosul de marinara va fi picant!
  3. 3Pe pui se pun felii subțiri de mozzarella și se presară cu busuioc zdrobit (o mână de frunze verzi pentru a face dressingul). Acoperiți vârfurile rulourilor.
  4. 4Se topește untul, se amestecă cu usturoi tocat, pus deoparte cu o mână de busuioc și brânză rasă. Se amestecă.
  5. 5Lubrifiați usturoiul cu o cârpă și coaceți timp de 20 de minute la 175 de grade. sandwich-urifierbințiîncuptor
Muntele este neobișnuit de apetisant yummy , uimitor de parfumat și suculent, gata pentru câteva minute. Suntem siguri că prietenii dvs. vor aprecia această rețetă! Iar cei care sunt pe o dieta vor intelege si ierta ...

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu